Azt hittem rólunk szól: https://www.portfolio.hu/befektetes/20221104/rendorsegi-ugy-lett-az-mnb-vizsgalatabol-tobb-ezer-befektetot-huzhattak-csobe-magyarorszagon-576627 mondjuk a cím alapján simán lehetne
Aki ma személyesen részt vesz a közgyűlésen, legyen olyan jó fej légy szíves, hogy beszámol az ott elhangzottakról, történésekről, hangulatról. Én ügyvédi meghatalmazást adtam a képviseletemre, nem tudom, hogy kapok-e majd részletes beszámolót.
Az egyetlen esélyünk hogy valaha bármit is viszontlássunk a pénzünkböl, ha ez a netto tolvaj, szélhámos, köztörvényes bünözö banda abban látná a menekülési útvonalat,ha valaki át/megveszi a céget a tözsdei értéke miatt. Ha ebböl lenne esetleg egy Delta 2.0 akkor volna vajmi esély visszakapni vmit a pénzünkböl pár év múlva,minden más opció felejtös.
Akkor remélem, hogy minden részvényes részt vesz a közgyűlésen vagy adott ügyvédi meghatalmazást a képviseletre. Csak így van esély arra, hogy valaha is viszont lássuk a pénzünket.
Van egyáltalán annyi pénz még ebben a cégben, hogy a büntetést kifizesse? Akár részletekben is? Van egyáltalán bevétel? MNB megbünteti-e az MKBt, hamis elemzésekért? MNBt ki bünteti meg hogy ezt igy eddig engedte elfajulni? stb
Ja meg kellene egy könyvvizsgáló és pár mérleg. 2019, 2020, 2021 meg lassan a 2022-es is. Ha mindez megvan akkor névértéken talán lehet majd vele kereskedni.
OTTone