Hallod amúgy nagyon nem izgat, de az a bosszantó, hogy ha csak annyit kérdez az ember, hogy jól vagy, teljes optimizmussal akkor is az ilyen minuszol! :-(
11.26.-án lett megválasztva,és arról kiadtak egy közleményt,hogy a 60 napra vállalt könyvvizsgálat aznap hatályba is lépett.Tehát 01.26-án kész kell lennie.
Sziasztok csak kérdés!Emlegetve van a 60 nap! A leírás alapján. "A megbízási szerződés hatálybaléptető feltétele, hogy a 2021. november 26. napjára
összehívott rendkívüli közgyűlésen Kajtár László urat a Társaság állandó könyvvizsgálójának
megválasszák és Kajtár László úr a megválasztást elfogadja" Gyakorlatilag a kezdő dátum a nov 26 ha ezen hozzászólásokból kiderül. Nem kellett volna erről tájékoztatást kiadni, hogy akkor hatályba lépett, vagy a közgyűlésiben benne van, csak átsiklottam felette? Ha 60 nap elvileg január 26-a környékén van, akkor addig elég akár 25.-én is egy közlemény, hogy leadásra , elfogadásra, stb... került, Illetve utána még a KGY elé is kell terjeszteni, ezen számítások alapján egy február 26 környékén egy KGY, vagy esetleg bevárják a 2021-es könyvvizsgálatot, és akkor fog igazán "robbanni" a hírbomba? Ki hogy látja? Továbbra is bízva a pozitív kimenetelben!
Igazábol volt már egy jelentés, csak az nem volt KV által jováhagyva. Ha jól emlékszem. Szerintem kb. az lesz a kiinduló bázis, nem hiszem hogy attól nagy eltérés várható. Viszont már nem emlékszem pontosan a tartalmára, de mintha nem lett volna annyira fényes. 😪
Mindez attól függ, hogy mi lesz a 2020.KV eredménye. Ha pozitív és elfogadva, akkor a vizsgálat is befejeződik és eredménytől függően akár még felfelé ki is lőhet, majd kompenzál. Erre számítok, de ujjaim keresztbe ! :)
Ott voltam a kgy-n, így láttam mindkettejüket. Egyelőre a visszaengedéskori árfolyamról beszélgetünk - hogy mi lesz utána, az teljesen más kérdés. Éppúgy a Te döntésed, ha eladod, mint ha megtartod.
OTTone