Nagyon jo iranyba kapirgalsz egyebkent. Ugyved helyett (mellett) erre kellene helyezni a hangsulyt,es abban is biztos vagyok,h ha megneszelnek,rogton nem ilyen raerosen leggitatoznanak a ceg rendbetetele helyett. Rogton surgos lenne az allapotrendezes! Mindenkeppen ez a leghatekonyabb modszer arra,h legalabb remenyunk legyen arra h lassunk vmit a penzunkbol.
25%-al el lehet mozdítani a CEO-t, a legfőbb dolga amúgy is a bűnjelek eltüntetése, meg a ködösítés, első közgyűlés határozatképtelen, másodikon szavazattöbbséggel meg is van.
En atfutottam a levelet delutan, de ugy ertelmeztem, hogy szemelyenkent ertendo a 25k, plusz a reszvenyenkent dij... azert az en nehany 10 pakkom eredetileg tervezett dijanak tobbszorose a plusz 25k csatlakozasi dij...
Írni kell az MNB-nek a bennfentes eladásról, mert a könyvvizsgálós megbízás visszaadása és feljelentést nem ők irányították, meglepetés lehetett nekik is, hátha hibáztak az eladások lenyomozhatóságával.
Ha már ilyen okos vagy, nem akarsz a 4-ig ről néhány szót mondani?Tte és a főnököd is nagyon elhallgatott, pedig hova is vártátok? Osszad az észt, az megy neked...
OTTone