Így van,ha egy nordba,vagy nutexbe teszed a pénzed,ott könnyen előfordul.az rizikós,az biztos.De róluk álmomban sem gondoltam volna,azok tudatában,amiket leírtam.
Itt az igazság, ennek tudatában ki a tököm gondolta , hogy egy nap ez lesz! Nem egy üres irodába tettük a pénzünk ahol egy íróasztal van és minden évben mínuszt termel!
Azért Nato minősitést,állami támogatásokat, lélegeztető gép beszerzést,MKB által közölt 275 FT-os célárat nem kap minden sufni cég.Azért ezek által az ember azt gondolja,hogy jó helyen van pénze,ha nem is egy OTP,vagy MOL.
Ha jól gondolom, nem sima KV-re van szükségük, hanem olyanra, aki IFRS szerint tud dolgozni. Olyanból szerintem jóval kevesebb van. Ha meg igazságügyi szakértőt akarnak, akkor a lista igen rövid, a múltkor volt itt egy link azon lehet ellenőrizni. És ne felejtsük el, hogy május 20 volt az adóbevallások záróidőpontja, elvileg ezzel jelentősen cökken a KV-k dolga tehát most már eredménnyel is zárulhatnak a megfelelő tárgyalások. Ez a meló nem egy-két napos meló lesz, amit félvállról lehet venni, mivel a KV-i végeredmény (valószínűleg) hosszú évekig eltartó pereskedést fog elindítani, melynek során senki sem szeretné, hogy a hírneve megtépázásra kerüljön. Jómagam elev úgy gondoltam, hogy a mai kgy a KV megválasztása kérdésében nem fog (tudni) dönteni, június közepére várnám, hogy találnak valakit.
OTTone