..itt minden egyes nappal többszöröződik a nyomás a papiron..aztán ha véletlenül mégis visszajönne akkor egyszerre akar majd mindenki kimenni a kijáraton..jó vége ennek már nehezen lehet..
80?annak szerintem mindenki nagyon kellene ,hogy örüljön ha ez az egész csak 80 ft-ig dobná az árfolyamot...ha ma visszaengednék is lejjebb lenne nem egy hónap v 2-3 után..itt a csoda az lesz egyrészt ha visszajön a másik meg ha kétszámjegyű marad..
OTT-ONE Nyrt. 1024 Budapest, Fény u. 16.http://ott-one.huAZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÓJA NEMZETKÖZI MEGRENDELÉS TELJESÍTÉSÉRŐL Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság(1024 Budapest, Fény u. 16. 5. em., Cg. 01-10-046724, a továbbiakban a Társaság) az Állami Egészségügyi Ellátó Központtal12020. április 23-án megkötött, 300darab SH300típusú lélegeztetőgép megvásárlása tárgyában aláírt nagyértékű szerződésével kapcsolatban (melyről tájékoztatásunk ezen a linken érhető el) az alábbiakat teszi közzé. A Társaság folyamatosan, több részletben bonyolította a lélegeztetőgépek Magyarországra való szállítását. A mai napon aláírásra került a teljesítést igazoló jegyzőkönyv, melynek értelmében a szerződés teljesítettnek tekintendő, egyúttal a Társaság kiállította végszámláját az Országos Kórházi Főigazgatóság részére.Budapest, 2021. január 28 Ez a teljesítés pl. csak az idei évi könyvelésben fog szerepelni.
Én meg azt, hogy megvan a lóvé, amit esetleg el akartak trükközni és ezáltal a cég sokkal többet ér, mint 149Ft. Ha ezért cserébe a ceo-t elviszik, akkor vigyék.
Hát számunkra az lenne jó ha úgy trükköztek, hogy a nyereséget akarták eltüntetni. Akkor mi kisbefektetők még pénzünk közelébe lehetünk. Ha viszont semmi lóvé nincs és ezt próbálták trükkökkel nyereséges-prosperáló cégként bemutatni akkor szívtunk. Bízzunk benne, hogy az első lehetőség lesz...mást úgyse tudunk tenni..
Amúgy ez a legrosszabb forgatókönyv, ami most történik. A semmi. Felháborító, hogy a cég még ezzel is a mi pénzünket lopja. A MOL megindult, simán át lehetne oda ülni, akár az itteni bukót is realizálva, de nem. Várjuk itt a nagy büdös semmit, csak hogy Májer ne üljön 1-2 évet. Nagyon remélem, hogy ha bűnösök, akkor rájuk húzzák a vizes lepedőt és mennek falevelet számolni a kaptárba. Még ha ennek az is az ára, hogy 80Ft-ig esik.
Már írtam ,hogy nem érdekel ki mit hisz el. A könyvben utána lehet nézni ! A bukóm akár 18 misi is lehet. Nem tudhatom,hogy mennyi lesz,ahogy te se. Ez most nem arról szól ,hogy ki-kinek drukkol,hanem arról, hogy mit fognak megállapítani a cégről. Jelenleg semmi nem billenti pozitív irányba a mérleget. Te se tudhatsz többet mint amit eddig közzé tettek,márpedig az elkeserítő !
Nem hagyják ezt bedőlni új könyvizsgáló lesz és minden rendbe lesz,csak azért van ,hogy lenyomják az árat és bezsákoljanak,talán Mészáros ezt is felvásárolja!
Én is azt gondolom,hogy nincsen neked.Te annak drukkolsz,hogy a könyvvizsgáló nyerjen.Nem hiszem,hogy neked 18 milla bukó nem számítana.Biztos,hogy van vaj a fülük mögött,de azt nem gondolnám,hogy lenullázták volna a céget.Máyer sem akar szerintem börtönbe menni,és a nyúlcipőket sem gondolom,hogy szeretné felcsatolni.Azért itt lenne pár dühös ember! A számlákkal trükközhettek gondolom ÁFA... stb,valamint a nyereség nagy részét próbálhatták eltüntetni.Könyvvizsgálót meg fognak találni,max.azt mondja,ha tényleg gázos a jelentés,hogy nem írja alá.
Az engem nem érdekel,hogy te mit hiszel,vagy mit nem. Amúgy pontosítottam már ,117K-m van és ezt ha akarod ellenőrízheted is. Nem tudom mit vársz tőlem,talán hogy dícsérjem a cégvezetést ? Cca. 18 misi belengetett bukó lehetőségével ! Nem fogom ! A kv azonnali felmondása,a füge,az MNB feljelentés,a már tavaj megindított MNB vizsgálat,a cég kommunikációjának régóta tartó hiány,nem ad semmilyen okot az optimizmusra ! Nem a topikba bármilyen fomában írogatók züllesztették ideáig a céget,hanem a vezetés !
Ez egy érdekes teória, de még érdekesebb az ellentéte. Ha a Fityesz veszít, pont akkor mehet fel a papírok ára, mivel jelenleg épp a ner tartja ezeket "olcsón". Onnantól abban lesznek érdekeltek, hogy ne lehessen kicsavarni a kezükből, vagy ha igen, akkor krva drágán. Szóval az is egy indokolható kép, hogy elvesztik a választást, de 800Ft-os opus lesz.
OTTone