Igazad van, ezek azt hiszik mi naivak vagyunk. Mindenre fel vagyunk készülve, de hagy döntsem már el én hogy drukkolok a saját spekulatív befektetésemnek. Amikor vásároltam tisztában voltam a lehetőségekkel, a legrosszabbal is, nincs szükségem ilyen hólyag rinyáltatós palimadarakat hallgatni. Direkt örül a más kárának a hólyag parasztja.
Igen, en is csak egy aggodo kisbefekteto vagyok, aki minden pozitiv, v annak latszo jelnek orul, bennuk kapaszkodik, s nem a sirban akarja vegezni. Mezobandi berobbant ide elemi erovel, mondhatni a legrosszabbkor. Az altalanos, megtisztito szavaival en is egyetertek. Megis fura nekem a jelenlete. Felmerult bennem a kerdes, h ha ezt a papirt ertekeben lenullaznak, netan kivezetnek, annak vajon orulne e? Ilyen nehez helyzetekben amiben most vagyunk mindig ellepik a forumokat a negativ hangok, miknek, kiknek a valodi celja leginkabb, legtobbszor a hangulat tovabbi lefele nyomasa. Szandekuk szamomra egyertelmu. A jo vetelek, belepesi kornyezet megteremtese, kimeletlen modon. Mar nem tudok bedolni a piacokat megtisztito szandeku irasoknak. Nem itt, nem nekunk kell ezt intezni, s foleg nem most. Ez a hatalom dolga lenne es pusztan csak akarat kerdese. Itt mindenki magaert kuzd, cellal vagyunk. Az en celom a kozos siker lenne. Semmi mas. El nem tudom kepzelni a magam oromet mas karara. Ezek alapjan nem tudok mast mondani, mint, h hajra Ottone, hajra vezetes, masszunk ki a godorbol, egyutt! Koszonom szepen amit ertem szoltal. :)
Tudtommal még nem volt bírósági tárgyalás. Milyen igazságról beszélsz. Legfeljebb a magad igazát próbálhatod erőltetni de jelen pillanatban az csak egy vélemény a több ezerből.
Ez a fura az egészben, hogy a kamu szagú kongói meg kolumbiai meg indiai üzletek mellé most jöttek több milliárdos állami pénzek - és most borult ki a bili. Valszeg túl mohón akarták adómentesen lenyulni a befolyt pénzeket...
Nekem a leg leg első sztorijuk tetszett! 2017 ben ez a véna scanner volt. 3 év telt el és nem derült ki számunkra hogy kinek mennnyit adtak el. Aztán a befektetői találkozó, ahol Máyer meg Perger annyi de annyi tervet vázolt fel a cégüknek amivel 40 db tőzade cégnek is egy életre elég munkát adtak volna
Ha pozitívumot akarunk keresni, akkor ez lehet egy figyelmeztető jel a sok kisbüfinek, h kb mi történhet ezzel a rengeteg kamucéggel a béten, pedig még választási bukó sem kell hozzá...Ha jövőre bukta lesz, kb az egész BÉT megy a levesbe és akkor nem szaros 6 milliárd lesz a kár...
megnéztem a noprdtelekom könyvvizsgálójának jelentését ott pont azt írja le, amit korábban írtam a véleménnyilvánítás elutasítása kapcsán azaz hogy nem tudta teljeskörűen feltárni a kérdéses ügyleteket, és hogy a meglátása szerint az, amit a cégvezetés a csalás elkerülésére tett, az kevés . de konkrét csalásra nincs bizonyíték, "csak" azt rótta fel, hogy nem tudott teljeskörűen megbizonyosodni arról, hogy nincs susmus a háttérben . gyapjas nem ilyenért adta vissza a megbízását, hanem mert konkrétan csalás gyanúja merült fel benne. nem annak lehetősége, hogy az ott uralkodó körülmnyek között akár csalás is történhet, hanem olyan dolgokat látott, amik csalásra utalnak . más az, ha egy építkezésen az ellenőr felrója, hogy a daru ajtaját nem zárják, annak használata nincs naplózva, így nem tud meggyőződni arról, hogy a daruhoz nem fér olyan személy, aki nem jogosult azt üzemeltetni, vagy ha az ellenőr azt látja, hogy a főnök 12 éves gyereke nyomatja a darufülkében, amit az építésvezető letagad, majd amikor az ellenőr kicsit utána né, akkor a youtube-on tucatjával talál olyan videókat, amiben a gyerek és haverjai a darufülkéből steam-elik a vadulásukat
OTTone