Szamottevo forgalom szerintem nem volt az utolso kereskedesi napot leszamitva A konyvet az utolso felrantas utan megneztem. A konyv elejet evek ota figyelemmel kisertem.
A vegen meg kiderul hogy kedvencem ,,no tata,, is befekteto volt. Eleg sajatos modon kerulhetett olcson a papirokhoz idorol idore.. Igen, mindent a pszicho iranyit. Nem lepodok mar meg semmin🤣
Hat legyen igazad.. de olyan orszagrol beszelsz ahol egy 10milliardos ugyben egy broker-Marcsika a mai napig szabadlabon van...szoval h amiatt nem sikkaszt valaki mert konnyen megtalalhato az finoman szolva is velemenyes ...masreszt tudom h a beten a konyv szerinti ertek nem feltetlenul mervado de vmi alapjan szamolni kell ha esetleg megsem jon vissza..:( mibol lenne “karterites” v nevezzuk barminek ha megis gebasz van??!!
Tudna valaki betenni egy linket amiben a tarjáni dolgog vannak leírva. "tarján ott one" keresésre a gugli nem ad értelmes találatot. Van egy tarjáni ismerősöm, felhivom hallott e valamit róla. Csak kellenének infok. Milyen néven van egyáltalán? Akár egy cim is jo volna. Lehet el is megyek arra valamelyik hétvégén, öröm arra kocsikázni Tarján és Héreg közt...
OTTone