epitok

Regisztráció: 2022-12-08 14:45:07

Hozzászólások száma: 6

Utolsó hozzászólás: 2023-03-21 10:40


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTTone kedd, 10:40
Bocs, de annyira unalmas már ez a sok száj karatés.....  
Először a rendőrséget értesítik bűnügyekben, utána ő eldönti, hogy van-e bűncselekmény, ha van tovább megy az ügyészségre, aki vádat emel. Ezután megy a bíróságra, ahol ítélet születik, majd ezt megfellebezik általában........másodfokú bíróság, majd újabb fellebezés végül a  legfelsőbb Bíróságra kerülés utána újabb ítélet. ....Na ezekre írtam, hogy évek-évek .  És ez bizonytalan kimenetelű!
A cégnek a bevételeire kell koncentrálni, meg hogy visszajöjjön a tőzsdére és értelmezhető jövőképpel álljon a befektetői elé!!
OTTone 2023. 03. 13. 10:06
A múltból már pénzt visszaszerezni nehéz lesz, csak hergelődni lehet rajta, mint a kutya a gumicsonton. Ha véletlennül sikerülne évek alatt, akkor szerinted azt szétosztják közöttünk? Ezt nem gondolod komolyan, ugye?! Vicc!
Ha valaki ott volt a közgyűléseken láthatta, hogy komoly jogászcsapattal állt fel a régi vezetés.  A bíróságokon elképesztő manipulálások mennek az ügyvédek részéről, ők nem az igazságot védik, hanem a pénzes megrendelőket!! Ez az igazság! 
OTTone 2023. 03. 06. 15:14
Mikor lesz már 04.04. ? 
 Már alig várom, reméljük  meglátjuk a közgyűlésen a fényt az alagút végén!.............. és az alagút se legyen túl hosszú, már ki kéne jönni belőle!
OTTone 2023. 02. 05. 16:44
A fontos, az , hogy az új vezetés jövőképével, stratégiájával, kapcsolataival tud-e a cég árbevételt generálni és ezzel folyamatosan visszaállítani a befektetői bizalmat. Mindkettőhöz idő kell, ami minimum egy év. 
Persze "bele lehet hinni " előbb is  a papírba, csakúgy, mint ahogy korábban mi részvényesek is tettük :-)
OTTone 2023. 01. 24. 16:01
Valószínű most a vezetés 2 kézzel dolgozik a cég "re-start"-ján meg a határidős feladatok teljesítésén és nem ér rá kommunikálni, (amikor szart kell lapátolni ,akkor az előrébb való feladat, mert az biztosítja a jövőt!)
OTTone 2022. 12. 20. 22:39
A remény megcsillant, de ez még így is egy beleülős sztori marad, persze el lehet majd adni a vételi áram(250-300Ft/db) negyedéért 75-ön,ha visszajön a BÉT-re és keresni utána a kapott pénzzel olyan befektetést, ami négyszerez(?) és akkor még mindig csak nullán lesz az eredeti befektetésem. Sok függ itt az új menedzsment céljaitól és attól, hogy tudnak-e bevételt generálni!!!! Hitelességet, bizalmat építeni.....Megrendelőket szerezni, új termékportfóliót kitalálni!!!!
Ez fogja eldönteni és nem a múlt pontos feltárása, mert abból már a mi szintünknek nem lesz pénze sajnos. Csak a jövő segíthet. Bizakodom mindenesetre, hogy megtörtént a váltás!

friss hírek További hírek