Mindenképpen kérdezzetek rá erre is. Időpont és helyszín nélkül én nem tudok tervezni, ja, ők meg az igényfelmérés nélkül, így valószínűleg kihagyom. A kérdések gyűjtése jó ötlet!
Szerintem ha jössz a Teadélutánra, akkor feltétlen érdemes lenne ezt a kérdést feletenni ! ha esetleg biztossan kitudod jelenteni, hogy nem tudsz rajta résztvenni, akkor írd meg kérlek, és akkor én felteszem hellyeted is, ha meg igen, akkor tiéd a pálya :) csak azért , hogy ki ne maradjon ez !
Nekem ez kimaradt vagy tényleg elfelejtették a GECKO rendszer részletesebb bemutatását? Éppen fut egy honvédségi tender ebben a témában. "Cégünk továbbá a Codaltec által fejleszetett lövészeti szimulációs rendszer (GECKO) forgalmazására is jogot kapott. E rendszert hamarosan külön is bemutatjuk honlapunkon. 2018.05.31."
A Kolumbia-Venezuela határon csak csöndben és feltűnés nélkül ajánlatos dolgozni, tesztelni. Lesz ebből nagy durranás is, amikor látjuk a bevétel növekedést, esetleg megrendelés hírt számok nélkül. A Codaltec-től még arra is engedélyt kellett kérni, hogy a közös expo-ról feltehessenek néhány fotót kis szöveggel a honlapjukra.
Én csak sima párizsi felvágottra gondoltam, és cserébe egy igen hosszú rallyra. ;) Viccet félretéve valaki írta a hêtvégén, hogy rosszul időzítik a hírek bejelentésėt. Ebben van némi igazság. Mi lenne, ha a Goodwill tanácsára napközben, néhány órás felfüggesztés után érkeznėnek a hírek. Nem tudom, erre mi a szabály, de talán az USA piac és a Sony szerződés is nagyobbat szólt volna. Más cėgek így csinâljâk. Mondjuk nekem a jelenlegi munkahelyemet és leterheltségemet tekintve, napközben ez nem sokat jelentene, de talân az árfolyamnak igen. Lehet, hogy Májer Bálinték nem akarják az erőltetett hype-ot, inkább keményen dolgoznak.
A párizsi Disneyland igen jó, különösen a 'Star Wars'-os részek. Kár, hogy oda már csak késő este jutottunk el. Mondjuk az volt legtovább nyitva egyébként is...
OTT-ONE__ Hívők