Engem annyira nem zavartak a megmondók, meg károgók, felőlem írhatnak. Még az is lehet, hogy más szemszögből nézve vannak jó meglátásaik. Aztán vagy bejön vagy nem, az élet majd eldönti.
https://invst.ly/97b9b Még mindig konszolidálódik a 206-275 rally után, jelenleg is 240Ft-os 50% korrekciós fibo szinten van. 50MA támasz, ami 236Ft. Ez alá nem várom, de a vételeket azért elhelyeztem, 230-220 zónába is. Bolli szalagok lassan záródnak.
Kedves Befektetői társaim, és Híveink az OTT-One ban ! . Nem szeretnék párhuzamos topikot ha egy mód van rá, mert az olyan " Magyar fajta " , ( a szélrózsa minden irányába szétfele húzunk ), és nem Nyugat-Európai gondolkozásmódra utal ! . Elméletileg maradt volna az eredeti topik, nem volt vele semmi gond, de amit Realmen, és társai leműveltek napokon keresztül azt úgy tehették meg, hogy a fórumgazda a füle botját sem mozdította ! . NEM! Nem azzal van gond, ha valakinek kritikus a hangvétele ( Lsd.Pl. LastDeposit véleménye miszerint tömnek minket ) , hanem az amikor valaki egy határt átlép ami már minimum 10 embernél kiveri a biztosítékot ! Szóval ide is nyugodtan jöhetnek az építő jellegű krikiák, jótanácsok, ötletek , barmulás, hülyeség .... nyugodtan ! . . Ez egy új topik , ami kényszerből született a régi leváltására ! . Miért tettem oda a Hívők kifejezést ? . Egészegyszerűen, a régi topikról is elmondható volt, hogy azért az oda írok 95% a kifejezetten hosszútávú befektetőként szerepel a cégnél ergo többségben vannak a ""Hívők"" :) Másrészt szerettem volna egy szimbolikus jelzést is tenni a vezetőség fele, hogy már magában a nevében is lássák a befektetőik elhivatottságát ! Ha viszont idetévednek , és azt fajta széthúzást látnák, mint máshol, nos az minden csak nem pozitív benyomás keltés ! Remélem ebben egyettértettek velem!. . Végezetül Hajrá Magyarország ! Hajrá OTT-One , és hajrá vezetőség ! Előre a siker érdekében ! Mert az Ő sikerük, a Mi sikerünk is :) . Köszönöm, hogy elolvastátok !
Megnéztem a linket, ami írtál és azon van egy érdekes további: https://jogalappal.hu/elenkulo-vedelemgazdasagi-kapcsolatok-latin-amerikaval/ Ez érdekes cikk, mert két fontos dolog is van benne. Az egyik, amiről nem jött tájékoztatás, de ugye a youtube-on fent van, egy drónos, antennás kütyü. A cikkben azt írják a kolumbiaiakkal közös fejlesztés. Nem tudom, hogy igaz-e, de ilyet szórakozásból biztos nem csinálnak! Aztán azon van egy még érdekesebb mondat: A Magyar Honvédség egyébként nemrég épp lőszimulátor eszközre írt ki közbeszerzést gépkarabélyhoz. link: https://jogalappal.hu/loszimulator-keszletek-gepkarabelyhoz/ De a lényeg belőle: A Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal közbeszerzési eljárást írt ki adásvételi szerződés vállalakozási elemekkel „Lőszimulátor készletek gépkarabélyhoz” tárgyban. A beszerzés mennyisége: 1 készlet lőszimulátor. Részvételre jelentkezési határidő: 2018.12.10. 10:00. Na és kinek van ilyen cucca?
Ha majd tudás lesz a fejetekben és szeretet a szivetekben, szenvedni akkor is fogtok. Ha másért nem a homályban élők miatt. 35 évvel ezelőtt egy tanárom írta az emlekkonyvembe. Szép útravaló volt!
Hali! Melyik Ott topik marad? Tudjátok a "hülyék" közt akarok maradni, mint Hívő :-) Ha ez marad könyörgőm a negatív embereket minuszoljuk már ki, majd 2-3 alkalommal tilttassuk ki! Kicsit drasztikus lépéseket kell tenni, teljesen depresszióba esek már tőlük :-)
A 250-en jegyzők közül az egyik magánszemély Ács Nándor volt, a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati
Klinikájának igazgatója, a Blockchain Kutatási Egyesület elnökségi tagja, aki
655 734 darabot vásárolt meg a pakettból. Egyik doki kiszáll, másik lehet, hogy átveszi tőle. Kollégák között marad. ;)
OTT-ONE__ Hívők