Most visszanéztem, és 1 milla volt az a részvény amit Te mondasz, és 4.698.331 ami szépen fel van sorolva, hogy kik jegyezték, többek közt Nándi bá majdnem 700.000 darabbal.
Szerintem ahhoz van köze, hogy ha jól emlékszem, nem jegyezték le a 250-es tervezett teljes mennyiséget. Valahol ott lehet a megoldás. Gondoljátok tovább, én ehhez hülye vagyok.
Én nem értem azt az öntést, vettek 20.000-t utána megint vagy 10.000-t, most pedig megint 20.000-t És ez a személy még nem adta el :-) Ő is bukás miatt veszi, nem? :-.)
Szerinted a nagy eladónak mi a motivációja, miért adja ilyen roham tempóban az utóbbi időben, ha valóban erről van szó és nem egy egyszerű pack. átadásról ill. forgalom generálásról (mindig van vevő épp elég, de szerintem ennyit kisbüfik nem szívnak fel)?
Nagyon közel van árfolyamértékileg a SET , és ez a bolygó állás szerintem sok ember fantáziáját megmozgatja ! Akinek Ott One van egy ideje , az azon gondolkozik, hogy talá átszáll, mert lehet az többet fog menni ! Az írásom nem befolyásolás, csak egy fikció arra, hogy most hova is mehet a pénz áramlása !
Azt olvastam valahol, hogy egy papír erősségét az mutatja, hogy egy nagy öntés után milyen hamar áll fel a vételi erő. Itt most elég hamar vissza épült.
OTT-ONE__ Hívők