Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ja, hihetetlen, most hogy azt mondom amit hallani akarnak, kihátrálnak és már nem biztosak az emelkedésben! Letagadják, hogy 15 ezret mondtak volna! Még a nevében is benne van az emelkedés! NOMEN EST OMEN!
Szerintem nem most van arra a legjobb setup! Nyílván befektetőként jól jönne, a cégnek azonban alacsonyabb árfolyamnál lenne inkább hatásos! Itt most egy halom büfi kiszállóját finanszíroznák.
Kár, mert a feltett OTP ábra alapján, bele lehet látni az RSI mozgó mélypont és csúcspont alapján, hogy most egy 10-14 hónapos csökkenő trend következik. Remélem persze, hogy nem így lesz! Szurkolok az OTP részvényeseknek!
sajnos nem tudom megmondani, mivel ezeket árfolyamból számolják, ezért nem is atom dolgok, egyik sem szent grál, csak némi irányt mutat(hat) minden rv-re forex keresztre megvan nálam ami szerintem a leg relevánsabb, azt szoktam nézni, de semmi esetre sem napi trédnél, csak is hosszabra
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!