Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Új csúcs lett, ez lényegi változás, aki a múltkori kép alapján shortolt és a tető fölé tette a stopot, annak most nincs pozíciója, harmadszor esik ez meg vele.
lenyegi valtozas nincs, valoban. Az viszont talan megis valtozas, hogy ma a 3. kitoresi kiserlet megprobalta a kitorest fel, de ez is elbukott, nem sikerult attorni a csatorna felso vonalat. Harmadszorra se. Lefordult a zarasban. Vege. Nem hinnem, hogy lesz negyedik kiserlet. Majd a masik iranyba megprobalja az attorest a jovo heten. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231027v03xnc718.jpeg
Pedig elvileg jó hír, mert az alapkamat 0,75%-al csökkent, a kamatplafon meg csak 0,25%-al. Szóval ez enyhítésnek fogható fel, szerintem. Persze lehet, hogy tévedek. Ezért kérdeztem rá.
Amúgy jól áll OTP ès Bux mindezek ellenère, ès továbbra is a kapzsiság számlájára írható nálam. De mint tudjuk, bátraké a szerencse... Èn követem mi lesz ebből, de továbbra is lefele vagyok fejben
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!