Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Nekem nincsenek negativ gondolataim. Probalom realisan ertekelni a piacot, A piacon nincs helye erzeseknek, negativ vagy pozitiv gondolatoknak, ez nem szekta vagy valami nepbutito coaching.
Fasza most már ezt a topikot is lehet sasolni, viszont megosztottak lesznek az OTP-ek, az is igaz hogy a másik topikban a politikai hangok, már- már tarthatatlanok. Magyarországon mindenki ért a politikához, de mégis kevés jó politikus van(-:
Talált.Süllyedt. Egyértelmű,hogy nem lehet látókörön kívül hagyni a politikai helyzetet M-al kapcsolatban.de elbillent nagyon a mérleg a rossz irányba,ezzel kapcsolatban.
Igen, Hathor vállalta, hogy rendet tesz, ha elszabadulnak az indulatok, de ezt csak egy új topicban lehet megtenni, majd meglátjuk bejön-e vagy topicfüggőek inkább az emberek.
Néztétek a bitcoint? Sokat esett most ez elég rossz jel, viszont a forint tartja magát ez még jó. Valamiért mégis rossz előérzetem van. Pedig az uniós pénzekről a híreket ha távolabbról nézzük, az pozitívum inkább , mint negatív. Navracsics is nagyon akarja a megegyezést.
Sziasztok! Köszi, hogy csináltatok új topikot. Én szerda zárásig bízok egy jó felfelé menetben. Szerda esti FED kamatdöntés szerintem lefelé fogja húzni, nem hiszem hogy pozitív bejelentés történne.
Rendben, majd kapcsolok be gepet. Szerintem felfele hetesen a BB kozep fole zaras lenne pozitiv. Lefele negativ egy hetes dojira erosen sullyedo hetes piros gyertya. Lesznek meg kamat dontesek es moodys is a heten. Unalom nem lesz. Re: FED
december 31-ről volt szó,te... Ne provokálj :DDD ma? csütörtök-péntek 2 db doji-t is kaptunk,valamire nagyon készülnek. Nemzetközi hangulat hétfői nyitáshoz pesszimista.A forgalom remélem vissza tér ma,és akkor az irányt is könnyebb lesz megtalálni
5 jegyű árfolyam a tippem, meglepődnék egy 4 jegyűn hisz akkor az 50-es és 2000-as mozgó nem keresztezte egymást, így új aljnak kellett kialakulnia, ebben már nem tudok hinni.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!