Az ukrán háború óta ugyanabban az OTP certiben csencselek, nem választok másikat már babonából sem, persze pörgősebb áttételnél nagyobbat lehetne keresni, arányosan passzoló kockázattal. A Richter vérfűrdőkor én 45%-ot kerestem, míg másokat kicsaptak és könnyen lehet eltünt örökre 1 része a versenyzőknek. OTP chartot bezártam, ez is babona nálam eladás után, holnap mennem kell szivességből zsalukőnek keverni a betont, ez is motiválta, hogy nyitó után tippelve a 18,270-et írjam a megbízást, sok sikert a maradóknak, legyen szerencséjük, ha visszaúgrok itt leszek újra, a harc folytatódik a -2,000, duplacsúcsos -3,800 lebeszélők ellen.
eladtam OTP certit: Na skacok, tűző napon már a hasazásnál jártam amikor pittyent az SMS, OTP certi elment, 11-12% hozam kerek 1 hétre.2 p.2 perceVálasz
Jajj Zozo..! Elrontottad a statisztikát!!:) Éppen tegnap jártam erre és feltünt, hogy senki sem válaszol, reagál a kommentjeire az utolsó 100 hszt visszanézve! Jobban mondva, topik gazda kéttő hozzászólását kivéve! Persze választ nem kapott tőle! Ilyen is van...😃😃
Es egyebkent miert utólak teszel fel shartot hogy mi volt ? Te a multat vazolod nem veszed eszre magad? Miert nem a jövőt vazolod soha? Nem gondolod hogy igy gáz vagy? Te miert nem irtad meg előre meddig fog lemmeni? Es tovabb meddig megy fel minden shartod csak a multat mutatja!!!
Te nyomi gyerek hivatkoztam arra ha nem olvastad volna el hogy mit irt az erste azert irtam nem valtoztal semmit ugy latom nem veletlen utalntak a sulibol is annyira 😆😅🤣😂
OTP Szakmai topic