Jól indult a jelentési szezon, ettől függetlenül csak a Dow Jones zárt zöldben, konszenzust fölülmúló számok, JPMorgennél még céltartalék felszabadítására is futotta, nőtt a kamatbevétel, csak 8% jelzálogkamatnál járunk, ez kompemzálja a kihelyezett hitelekben a visszaesést, Black Rocknál az esés oka a pénzkiáramlás, NPL90-ben növekedés, de még láthatatlan mértékű a jövedelmezőséghez mérten.Makróadat már nem, begyorsuló jelentési szezon jön a november 1. FED kamatdöntő ülésig, újra 80% konszenzus fölött jelentők várhatóak, ha a bankok számaival nincs probléma, az ügyfeleikével sem. S&P napos: félig töltötte csak a rést, az MA50-el ellenállás fölötte, még lehet zászló, a magenta MA14 átlag az 50-es alá fordulva, attól emelkedhetne. Hetesen felrajzolva az emelkedés mértékéhez a korrekció, már nem engedne további esést ha zászlóban gondolkodunk. BB szalagok szűkűlni kezdenek, utána jöhetne elmozdulás.
én bevállalosabb vagyok még itt is vennék mtelt bif,épduferr...dunahouse is oké hogy relative magas de stabil az árfolyam. simn vllalható, zwack is stabil..
Nálam kb itt van az utolsó szint 13500 környéke ahol még vennék..Utna már csak mozi..én nem 1.77 százalékokra verem magam....hasznot is szeretek eltenni...13 kra ha visszavenne mindenképp vétel...deközeledik a jelentés s egyre jobban benne van a pakliban az orosz -ukrn hború vége is..oké nem épp holnap de jövőre borítékolható...Opusban úgy ltom ennyi van a 400 túl sok per pillanat neki felmehet 370 fölé..de...Hosszú tvra (tavaszig) vehetsz wabererst..mbh banknl figyelhetsz még alacsonyabb vételt..tudom van neked de ha ugy van bővítheted..
..persze nem, de ára alacsony még most is csak bizonytalan mozgásu, kiszamithatatlan.Ma vennék otp-t lejjebb.Ha van ötleted vételekre ird am le, multkor is igazad lett.
Céláremelés érkezett az OTP Bankra. Az HSBC 18 ezer forintról 19 200 forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó 12 havi célárfolyamot, az ajánlás továbbra is vétel. Forrás: Equilor hírlevél
Van rá esély de én inkább már a 14 K-t látom célkeresztben..Mindenképpen oda várom. Persze lehetnek még Varga betűk.., szavak ..:_) bóli krumplik stb... Én már új pakkal nem fogok beszállni, a meglévőket hagyom kifutni.
OTP Szakmai topic