Elindult a Credit Sw-el.A bankok halálba fertőzik egymást a kockázatos eszközökkel.Mert ezzel tudtak giga bonusokat fizetni.Ezért félek,de kurvára az OTP től.Jelzem olyan helyzet állt elő,hogy a pénzügyi szektor egymásra mutogat,fogalmuk nincs mi legyen?Amíg eldöntik,nyomják a dollárt abból nem lehet olyan nagy baj.De lesz, kurva nagy!
Azt nem értem, hogy általànossagban miért ilyen alacsony a p/e ráta. Erste, otp, raiffeisen. Bankok eredményességét miért nem árazza a piac? Otp 3000-4000 ft/ rv lesz az éves eredmény àrfolyam meg 13500+. Fog ez nőni bruttó 30%-ot. De akkor is magas iskola nekem ez.
Akkor időrendi sorrendben: nov10. gyorsjelentés, a beárazódáson ront a bevonulás Gázába, de ez még mindig jelenthet annyit, hogy a faluszélről porrá lőnek minden épületet, a veszteségek a romok közt kezdődnének. Már újhelyi is megegyezést mond, ez 10. előtt biztosan nem lesz meg, de a december közepi 2 országminősítésig meglehet, akkor lehet dobozossört, vagy pezsgődugót felpattintani, charttól függően hátradőlni és osztalékrallyt beilleszteni a chartba, hogy meddig viheti? Az a nagyokos, aki ezt az időrendi sorrendet nem veszi figyelembe, a chartjai xart sem érnek, továbbra is csak balin és lisztes chartjait nyitom meg, mint megmosolyogtatni való maunika showt. Ne félj tartani olyat, amit hazugsággal beszélnek lefelé, kerüld amit fölfelé, mint a MOL, ugyanazok.
https://invst.ly/11y3k3 12740. pont a céláron, érdekes. Feljebb kéne még mennie (és fog is) :) ! Forgalom péntek révén jó. A végét min-re tették ez is érdekes, de nem jelentős. 200 pont az Otinak fél óra és már kész is. Q3 a nyakunkon csütörtök-pénteken már látni fogjuk a merre hány métert. Sp &DAX hát nincs segítségünkre, talán észhez térnek!! Ide teszem a hetest is. : https://invst.ly/11y3le
Azzal a gyanúperrel élek, hogy titokban valami nagy piacra akar belépni az OTP vagy Üzbegisztánban vesznek még Bankot. Pénzük lenne rá... Profiltisztítás is megy Szlovák Bank ment, Román Bank megy. Várom a fejleményeket.
szoktam írni a másik topikba, hogy ha minden gondolatot lekereskednének az emberek amit ott írnak, akkor már a világ összes pénzét elbukta volna mindenki
csak azt próbálom megfejteni, hogy ha nem shortolják és nem is longolják az OTP-t akkor miért várják folyton az esést, illetve miért reménykednek folyton az esésben
OTP Szakmai topic