Na tessék, már Greeny is ezzel foglalkozik. Bent van ez a köztudatba rendesen. Akárhogy is lesz ma jól jött nekem a leszúrás. Betankoltam és nem fogom olcsón adni magam, az tuti.
ajánlom figyelmedbe Greenspam beírását a tippsarokban :
"amugy az OTP esik leginkább valszeg a BAWAG miatt...barom osztrákok sok hülyeséget összeírnak...beszéltem az OTP vel és azt mondják eszük ágában sincs a bawag mi a fasznak egy olyan piacra bemenni ahonnan mindenki ki akar menni????? (Ld, raffi, erste keleten terjeszkedik...nekik nem is kell a bawag mar mondtak...) szoval az osztrakok mindenki szoba akarnak hozni hogy felnyomjak annak a fekete lyuknak az arat....ennyi..
Greenspam "
Egyetleneim!
De nem kell a BAWAG neki! Önmagától Papának eszébe sem jutna ilyen hülyeség, hogy az OTP megvegye. Eszük ágában sincs. Max ha lenne, aki adja a lét erre. De Sorost is azonnal cáfolták.
Negatív usa tegnap+kiderült hogy a k&h már nagyon utolérte az oti-t nem tudom hol a cikk.
+ az hogy alapból esett volna ma az oti de a tegnapinagy bukó után ma sokan azt gondolták hogy ma vesznek mer olcsó de nem voltak elegen. És ez már érezteti hatását. de nyugodtan hülyézzetek le ha rosszul látom mert nem vagyok egy szakember.
OTP részvényesek ide!