Nagyon remélem hogy nem fog az idegszálaimmal gitározni.!!! Sokkal lentebb azért már nem várják ((((((((csak a technikkúúússsokk)))))))!Én a maradék garasaimat is ráírattam úgy 3oo-on bízok benne hogy rövidesen vigyorira veszem a figurát.
Az OTP-jó befektetés,most csupán hangulati botladozásról beszélhetünk,mert ugye minden esik,nézzetek rá hogy erősödik a Ft,keresett fizetőeszközünk lett. (((((Mit gondoltok mire költik majd???????)))))
annyit még az előzőhöz hogy az alsó és felső szintek mindig egy picit emelkednek.
Ezért szerintem ha 1 év múlva megnézzük az éves OTP grafikont szép egyenletes fűrészfogasan emelkedő grafikont kapunk.
szerintem 6200 most már aljnak számít lehet vásárolni, aztán 6700.-nél kiszórni, majd 6400.-nél venni 6900.-nél kiszórni.
De ez csak megérzés, a múltból való következtetés.
egy-egy szakasz 2-3 hét
vagy hatodszorra írom hogy a koreográfia nem változik, de a cumit mindig beveszi valaki.
az OTP-t leküldik 5900,6000, 6100, jönnek a pánikbeírások az 5000,5500-ről, ekkor aki lúzer bukóban elad, erre felküldik 6400, 6500.-re, jönnek a történetek a "héten meglesz a 7000.-, évvégén a 10000.-" erre ugyanazok a mókusok akik 6000.-nál kiszálltak bevásárolnak, majd
'isorház'
ez a tőzsde cumi mindenképpen , de nem mindegy hogy a . . . . melyik végén vagy
OTP részvényesek ide!