Gazsigyerek, inkább te tűnj el a süllyesztőben, ahonnan jöttél! A real meg már pár hónapja közkézen forgott, én is itt a fórumon olvastam! Egyébként ez egy nyilvános fórum, és ha nem tetszenek hszeim, akkor ne olvasd.
Lassan kezd alakulni a dolog és talán megjön az élet a papírban. Azért még nem dőlt el semmi, simán vissza is fordulhat. Majd meglátjuk. Én mindenesetre kapaszkodom a papírokba amíg lehet.
Szevasztok igazhitü Barátaim!
Mert mi, akik kitartottunk mellette, megérdemeljük az igazhitü nevet.
Meg azt is, hogy feltörjünk.
Igaz Buxer?
Koi, most vegyél részvényt még!
de ahogy ők az emelkedést várják
én ugy várhatom a sülyedést is.
tehát ha én beirom az álláspntom amit tényleg nem kéne hanem csendben ülni akkor nem kéne visszapofázni.
na mondjuk a cehtelös brigád az sose tenne ilyet.
Törölt felhasználó2006. 09. 05. 10:09
Utazó!!
Köszi szépen, hogy elszartad a kötéslistát!!
Mi lenne, édes fiam, ha inkább elutaznál innen más vizekre?? Jobb lenne mindenkinek, ha nem rontanád itt a levegőt, meg osztanád az észt!!
Bátyuska! Most már meg tudsz hívni egy virtuális sörre! Gratula! :-)
Törölt felhasználó2006. 09. 05. 10:06
ok, menj gyorsan, és nézd ingyen a real time adatot. ha sok az a 4000ft érte, akkor nézd ingyen.
és az, h beírnak páran, mint én, néha pár sort a fórumba, nem azt jelenti, h hirtelen emberek új nickeket kreálnak, hanem az ilyen beírásokat/beírókat jobb lehûteni.
nem érzed értelmetlennek a beírásaidat, h pl hû, menekülés, mert eladnak...???
na pont ez az, amit priviben írj meg a haverodnak, a publikumot meg kíméld meg lécci. ha úgy érzed, akkor vegyél fel pozit, és csöndben ülj rajta.
hm?
OTP részvényesek ide!