Re: 07,10-én 6764 Elözmény válasz erre 10:07
Koi! Tényleg nagy f@sz vagyok a real time-tipp beírásommal!!!! Én hülye. Én is jól megszívtam.
Nem akarod nekem priviben elárulni a te forrásaidat?
Otival csak ámulok, sajnos én is csak keveset vettem, alacsonyabb beszállóra várva. De még jönni fog az is.
Utazo1
Szerintem Te is nagyon jól tudod, hogy itt nem 2.e+Fa-n múlik a dolog.........
Részemről lezártnak tekintem a dogot. Most megyek,meg kell forgatnom a padláson a sok lóvét -amit a piacon kerestem-nehogy penészes legyen...
Krumi!
Van még hely oti papirnak?
Mert ahogy mesélted, már az van nálad a hálószobádban a matracodban, a spázban az üvegben, a fürdőszobában a piperepolcon, stb.
Hihihi.
Kiderül waz'ki, hogy ellenséges felvásárlást hajtassz végre
:-)))))))))
Jó, de akkor ne is legyen felháborodva, ha az illegális real-time nézőhelye megszűnik. Lehet 15 percest is nézni, de aki nap közben többet nézi, annak azért real kell. És nem is horribilis az ára, havi 2 db pizza.
Igen, egyébként én sem értem a felháborodást.
Real time azoknak szükséges feltétlenül, akik naponta kereskednek, pár (Száz)forintos emelkedés-csökkenés miatt azonnal lépnek. Viszont róluk feltételezem, hogy nem 50000 ft-tal kereskednek, hogy számottevő legyen az a pár ezres...
De félreértés ne essék, én is használtam, ha pl. nyilvános gépen nem akartam belépni az ebrokiba, de nem esek ezentúl kétségbe, ha csak a késleltetettet látom ilyen esetben.
OTP részvényesek ide!