Skacok!
BÉT honlapján az alábbi rendkivűli tájékoztatás:
OTP BANK Nyrt.
Hivatkozási szám: BK-107/2006
Rendkívüli tájékoztatás
Az OTP Bank bejelenti, hogy a hitelintézet vezetői és az eladók 2006. augusztus 29-én aláírják azt a dokumentumot, amely egy külföldi pénzintézet meghatározó tulajdoni hányadot képviselő részvénycsomagjának megvásárlását deklarálja.
Budapest, 2006. augusztus 28.
OTP Bank Nyrt.
ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR ÉS KERESKEDELMI BANK NYRT. ▪ INTERNET: WWW.OTPBANK.HU ▪ E-MAIL: INVESTOR.RELATIONS@OTPBANK.HU ▪ POSTACÍM: 1876 BUDAPEST PF. 501 ▪ SZÉKHELY: 1051 BUDAPEST, NÁDOR U. 16. ▪ TEL.: +36 1 473-5460 ▪ FAX: +36 1 473-5951
És melikét vajon? Gondolom, hogy a montenegro-i bankét???
Kissat!
Nem fejeztem be a gondolatot, karácsonyra 7-8 k. közé várom az OTP-t,ugyanis a CEC-ben én nem érzek dögszagot,lesz vagy nem max 5%"hígulást" jelent ami nem több, mint két egymást követő gyenge nap termése. Valaki már írta itt hogy "Nem a hír számít,csak az hogy milyen periódusban éri a piacot,es az hogy reagál rá."
Aki poziban van annak nem jó mert örli az idegeit,aki pedig jó longot fontolgat,annak aranybánya-lehet.
Azt "biztosan"álítom hogy átmeneti megingásnál nagyobb esés nem lesz,mert már 6150-ft ban már majdnem benne van a lehető legroszabb forgatókönyv szerinti avízició.
Törölt felhasználó2006. 08. 28. 19:10
\"kicsit nem figyelek oda mindjárt dolgozni akarok\"
OTP részvényesek ide!