Mielőtt szobrot állítanánk bátyuska a Csányinak bátyuska tisztázzuk a helyzetet! A nagy eszével rossz lóra tett, és most kapkod! ( Álmában sem gondolta, hogy nem a stikli viktor nyer). Ezzel súlyos veszteséget okozhatott volna a komolyabb befektetőknek is! Ne felejtsük, hogy elég pocsék az otp híre az ügyfelek körében itthon. Ahhoz, hogy a bank ismét 8000 fölé mennyen több kéne mint a környék összes megunt szemetét a részvényesek pénzéből megvenni! Simma speki papírt, long mamentumra báttya.
Lehet ezt a következtetést is levonni, de én még más következtetéseket is levonok:
A Papa megvárta a választások eredményét, felmérte, hogy mik történtek, hogyan milyen hazugságok árán szerezte meg a hatalmat a jelenlegi koalíció. Elemezte a kialakult szituációban a saját helyzetét, bankja helyzetének várható alakulását. Akár tetszik, akár nem, ő fletó riválisának számít, éppen ezért várható volt, hogy annak az érdekcsopotnak a súlyát igyekeznek betörni. Csányi és az OTP Magyarországon hatalmas potenciált képvisel ezt tudja mindenki.
Szerinted vajon véletlen az, hogy a brutál terjeszkedési politika megindítása pont a választások után következett be? Nem barátom, ez nem véletlen. Tudatosan vártak. Azért indítottak frontális terjeszkedési harcot, hogy brutális mértékben növelhessék a bank külföldi potenciálját, mert a magyar piacon sarokba szoríthatják őket. Vajon szerinted az véletlen, hogy ennyi részvényopciót hívtak le? ( Egyébként Spéder úr 500K-ját bele sem tetted ). Nem, ez sem véletlen Koi! Szükségük van minél több szavazatot képviselő részvényre, hogy legyen elegendő védelmi pozíciójuk a támadások elkerülésére. fletó ha nyer októberben, akkor korlátlan uralma lesz. Papa külön hatalmi központot képvisel.
Nézd így is a dolgokat.
Rögtön a választások után, április 28-án az otp új vezetői opciós programot fogadott el.
Azóta csányi papa 1.432.000 db részvényt tett át a bonitásba (ezeket ha jól emlékszem mind opcióként hívta le, tahát csak úgy kapta).
Árfolyamok:
7565 / 370edb / 05.17.
7200 / 530edb / 05.26.
6099 / 20edb / 06.08.
6043 / 12edb / 06.09.
6155 / 500edb / 08.21.
Következtetéseitek vannak ezzel kapcsolatban ?
ezt irta gyorgyik!
amiböl szerintem az következik hogy elöször 175000 db hivtak majd utána 500000db ot mint a multkor akkor még egy kicsit ment feljebb én ugy 6400 re vagy 6800 max sacolom és utána olyan beesés lesz mint már volt 05.26- 06.08 között
tehát 5200 re kell lejönni.
ez az én véleményem ,de mindenki saját felelöségére cselekedjen!
25 anyag van ott osszesen, nekem most ert le. En ugy csinaltam, hogy itt azt mondtam a linkre, hogy copy address, bemasoltam egy uj ablakba, es enter, es utna csak atirogattam a szamokat.
Eszembe jutott még egy cím ami nagyon hasznos lehet a tanuláshoz. Ez video formájában vezet be a tőzsde világába. Meg lehet belőle tanulni, powerpointos formában van hanggal alátámasztva, magyarázza közbe miről van szo, ajánlom figyelmedbe. Innen tudod leszedni link
ez az elso fájl. a link végén a számot ha átírod, le tudod szedni a többit is. 20 felett van.
Sok sikert
keresgélj a neten folyamatosan, vannak jo oldalak
pl.: tozsde.lap.hu
tozsdecapak.hu
chartcenter.hu
trader.tozsde.hu
gportal.hu/tozsde
hirtelen ennyi
Olvasgass folyamtosan forumokat, mit beszélnek az emberek. És sztem nem tőzsdézz minimum két-három hónapig még csak elméletben, papíron. Különben nagyon megbánhatod. TDT-t, határidőt egyenesen felejtsd el, eszedbe se jusson őket használni.
A kérdésedhez hozzászolva. Az ellenállások sokféleképp kialakulhatnak. Használnak erre Fibonaccit, meg pl hogy előzőleg nem tudta átvinni azt a szintet. Ezekhez a dolgokhoz egy grafikonrajzolo programra van szükség, van itt a portfolion is, de az fizetős, de a tozsdecapak.hu-n van az amibroker, sztem jo, én is azt használom, teljesen ingyenes. Ja és kérdezted, hogy napi vagy éves vagy milyen szinten nézik ezeket. Általában napi szinten, pl összekötik azokat a szinteket, amik a maximumot jelentették korábban. Az lehet támasz, de ha aláesik ellenállás és fordítva. Viszont ha daytradelsz, akkor meg már inkább a 60perces, vagy a 15 perces grafikonokra van szükség. De Neked elég a napi is. Azon meg lehet tanulni, mi merre hány méter.
Sikeres tőzsdézést, és ne ugorj be a mély vizbe hirtelen mert megbánod később. Tanulj! Nagyon fontos
OTP részvényesek ide!