szerintem most az adozás megbolygathatja az egész folyamatot azzaz lesz nagy esés és lesz nagy emelkedés is.
szerintem lehetséges,de csak amiatt hogy most bevezetik az adózást a tözsdén.
bár a multkor a 15 % kos realizácio amit mondtál az megfogott.
szerintem azért vagyunk most beragadva igy lentebb.
feltételezésem hogy ha nagyon lejönnék akkor a 15 % miatt egy lentebbi ársávba ragadnánk.
valoszinü ezért is támasztják oly nagyon.
Miért lenne ennek negatív hírértéke?
Ez egy semleges hír. Mindenki tudja, hogy megvan a ruszki bank, árba már beárazódott, az meg várható volt, hogy a két ország bankfelügyelete jóvá fogja hagyni az ügyletet. Egyébként a számok le vannak írva: tessék elolvasni mindenkinek. Mérlegfőösszegben tavalyihoz képest 60%-os növekedés várható és a tavalyi kb 10 millió dolláros nyereséghez képest kb 20-30 millió dolláros nyereség várható.
hali,
ez természetesen egy vétel volt.
szép mi? az 1-2 db-os vásárlás sem elérhetetlen, lehet azért elég olcsó befektetői szerződéseket is kötni ahol a tranzi díj elenyésző...
sok sikert, ha rám hallgatsz 1 hónapig csak játszd el, hogy vettél ezt-azt, figyeld a mozgását, számolj, utána maximum engem szídjál, hogy miért nem élesben ugrottál bele.
szerintem múlt héten nem megtámasztották, hanem nem volt jelentős oka a zuhanásnak. Ha egyszer érkezik majd valami tényleg rossz hír , majd akkor leesik 6000 alá is
Törölt felhasználó2006. 08. 18. 16:14
tudhatta mindenki h délután felrántják!
adtam megbízást olyan alacsonyra, amilyenre lehetett, hát ma korábban visszafordult.
Ha lejjebbről jön vissza, akkor 6400-6500-ig tartom és kiszórom, augusztus van, nem szeptember
OTP részvényesek ide!