...csak arra gondoltam, hogy az így "visszatartott" certikkel min. 200k tudnak játszani irányítani "helyi szinten" is, nem kell usa...sőt az sem biztos, hogy a nagyobb napi forgalmak nem-e ezen certik fedezetéül szolgáló normál rv-kből jönnek össze....mert ez esetben nem is biztos, hogy van "külföldi" szereplő....hanem csak a fedezeti rv-kkel saccra kb. 200k*10 azaz 2 millió db rv-vek (érték 42 Mrd huf) játszanak - vagy ezek egy részével) fel és le (és pl.a T+2 napos elszámolásnál, miért ne lehetne 2 nap ide-oda mozgatási lehetőség....persze tudom...konteó....de azért a bogár ott a fülben....
Azt kihagyta amit egyebkent bele szokott irni . Az otp nem szokta elerni az alsobb celarakat , hanem altalaban elobb fordul . Szerintem most fordul hetfon irany fel
Mind a kettőből hiányzott 100k db, 98-99 is 100k után elfogyott. Azt nem tudom, hogy az ERSTE milyen logika szerint hozzá az újakat. Most, hogy megint sold out egy, jönni fog a következő 1-2 héten belül? Van ennek valami előre megjósolható menete?
....azért érdekes ez az "elfogy a certi nagyon hamar" kérdés, mert pl. a TL99-ből nem találunk 100.000 db-ot ezzel + pár régivel 278000 db rv-vel oda mozgatja valaki a piacot (usa nélkül) ahova akarja....pl.tegyük fel, hogy "valak" 100K-val vett TS56-ot amit nem kellett a rendszerben látni, mert pl a nála lévő 100k TL99 volt a "fedezete" és pl. most lezárta (azaz vissza tette TL99-re) biztosan jól járhatott...(csak, hogy ilyesmit "rendszeren kívűl" pl. opcióval lehetne ?! ).
OTP részvényesek ide!