Itt a többség a Randomnál kereskedik? Mit gondoltok érdemes CFD-n keresztül kereskedni a BUX-ot, egyedi részvényeket certifikát helyett? Rég nem kereskedtem már certivel, mindenképp kerülném, jobb a letét megoldás mint az h kiütési meg mindenféle szabályokat az erste hoz. Certi esetén az erste fütyül a többiek pedig úgy táncolnak ahogy az árjegyző bank elvárja.
nem is tudom, 2 kereskedési napja írtam, hogy amikor fordul azt úgy csinálják, hogy a napi min. közeléből egy nagy záró felhúzás majd ahhoz képest szép réssel fel nyitó...17590es utolsó kereskedési időben kötésből így lehet egy 18000 körüli nyitó (utóbbi is 1% körüli nyitó, nem is olyan lehetetlen), laza 400 Ft, a fele a történetnek pipa
Persze lehet így egy morning doji star formáció....holnap ahhoz 18000 környéki nyitó kellene és fel szépen, kis alsó és felső kanóc...sőt lehet akár egy three river morning star, akkor még alsó kanóc se lenne egy erős nyitó után és a hét maradék 3 napja végig emelkedés lenne... Már a nyitóból minden látszani fog, ha magasan nyitunk, akkor 18300-18500 a heti célár, amivel meg a heti gyertya lehetne kalapács, mintegy mutatva az esés végét.
azért az mindenképpen érdekes volt, amikor 19000 volt az indi, megmondom őszintén azt nem is értem hogyan lehet, hiszen az indikatív ár az az ár, ahol a legtöbb kötés menne végbe záróban.... Sokáig volt 18200-18300 környéke is, majd 18000tól kezdettel vissza pörögni, akkor kezdte valaki berakni azért, hogy a záró ne kalapács gyertya legyen naposon, mert az nyilvánvaló fordulós napot mutatott volna. És szépen addig rakta be, amíg a nyitó körüli érték ki nem adódott és ezzel doji, ami nem fordulós, hanem csak elbizonytalanodott napot mutat az esésben...17:04 is volt már szerintem akkor, máskor nem is tart eddig a történet mire a végső ár kialakul.
OTP részvényesek ide!