Mert egy beszakadás után (long stopok kiütése) után keletkezett. Akkor ott sem 9600-on, sem ATH-n semmi keresni valója nem volt az árfolyamnak. Mindkettőt a kiütés okozta. Annak a harmadik hullámnak kellett volna felmennie kicsivel ATH alá, onnan megcsinálni a 10k környéki negyediket és most itt lenni az ötödikben. . Egyébként sem szoktam ragaszkodni a tankönyvi leírásokhoz. Te is tudod, hogy nem lehet minden mozgást azoknak megfelelően számozni. Csak lazán és könnyedén ... :)
a (3) és (4) közötti általad abc-nek vélt mozgás (r-flat szerűség) "b" hulláma eléggé kétségesnek tűnik...túl impulzív, nem fedezhető fel benne abc-subwave forma...
Tudom. Azért várok. Erről írtam az este. Még bármivé fajulhat. Egyébként most ezt a verziót futtatom első helyen. Az egész hullámzás a Groupama aljról indul és itt 11k-n pariban van a Groupama eladás előtti nagy feljövő hullámmal 6160-ról mind térben (3250-3316) mind időben (kb 170 nap). Fura, fura, de lehet magyarázni az RSI-vel is. Lehet persze folytatni felfele, akkor majd max átszámozom. :) https://invst.ly/6dn79
Várjál! Nincs meg a keret. Mikorra gondolsz? A november végi 10k-s abajgásra? Amikor Egy Kezdő rászólt a beragadt robotosra? A robot tartotta a 10 050-et, a vevő meg már ott volt a nyomában.
Bármennyire is logikázok nem értem a mozgását.....az jutott eszembe hogy 10k körül volt ilyen mozgása....hogy bármelyik pillanatban beszakad 9600 ig.....nem volt kérdéses...és ott az eladó egyszerűen nem akart tovább menni lefele.....de benne volt a levegőben hogy csak tovább fog menni lefele egy idő után ha ennyire nincs vevő...valószínűleg itt is ugyanazt látjuk fordítva....(persze megcáfolhat bármikor a piac)....
OTP részvényesek ide!