Nem is olyan rovid az az emelkedotrend.., pont egy eves.., link
Maci.., lehet hogy megvolt a 4-es es mar az 5-ost csinaljuk..?
Akkor itt rovidesen kitor a beke...elokerulnek a fiokbol a koltsegvetesi szamok, csok,felminosites, meg meg lehet, hogy valami bankot is veszunk vegre..!?
Aha..,Szerintem is elohuzzak a szecsuani nyulat a kulikalapbol...
Ha Kina holnap emelkedik, akkor nyugaton is johet a korrekcio, mert ok mar napok ota esnek..,
Oti meg amugy sem akart esni, ugyhogy itt is korrekcio johet...nalam meg a rovid emelkedocsatiban van... link
Tévedtem! - szólt a süni és leszállt a súrolókeféről. :)
Van ilyen. Hamu fejemre. Szánom-bánom, mit mondjak még?
Mentségemre szóljon, hogy ma reggel már igyekeztem felhívni a fordulásra a figyelmet. Csakhát ugye réssel nyitottunk. Ez már késő volt.
Az a kitartott eladás nem véletlen volt tegnap. Ott valakinek még segítettek. Nem lennék meglepve, ha bejelentenék, hogy az OTP vette magát a tegnapi nap.
Semmi sem tart örökké. Ilyen zuttyok után még két-három nap le az irány, de már max 100-150 pont a mai aljhoz képest. Aztán jön egy kis korrekciós valami néhány napig és újabb lejtmenet.
4xxx? Felőlem. Mehetünk addig is az idén. Tényleg nem érdekel az ilyen hosszú távú várakozás. Elméletben bárhova meg lehet rajzolni a folytatást. Aztán majd jön valami világesemény, drágul-beesik, robbant, kibékül stb. Diszkontárúvá, túlárazottá válnak a papírok oszt megyünk a nagybüfik után.
Szerintem "Egy_kezdőéknek" még a szemük se rebbent, csak legfeljebb számolgatnak. Valszín megkezdődött a shortos csapat támadása. Möglássuk ki fog nyerni.
Amit még néhány napja írtál, hogy most péntekre 6100 fölé, akár 6250-ig is várod az OTP-t, arról most mit gondolsz?
Gondolom ilyen csoda most nem lesz, de innen most valamelyes felpattanást, emelkedést vagy inkább további lejtmenetet vársz az OTP-nél rövid, rövidebb távon?
Mi a véleményed pomperj 4XXX-es árfolyam várakozásáról? Az utóbbi napok fejleményei eddig elég jól igazolni látszanak az általa mostanában a fórumokban leírtakat a tőzsdével kapcsolatban.
OTP részvényesek ide!