Lassú szülés lesz. De a végén még tényleg megcsináljuk a múlt hét péntekre várt céláramat. Csak közben kedves nagytesónk kirázza a bizonytalanokat ... :)
Napon belüli m1-m5-m10 mozgást nem írok. Baromi nehéz elkapni. Nem mintha a többi oly határozott lenne. :)
A DAX-ot hosszú távon nagyon shortosnak látom. Olyan medve piacinak. Hosszú. nagyon hosszú idő. Sajnos a jó short beszállót már levágtam. A dec elején vásárolt pakkokat lehetett volna sokszorozni. 4-5-szörözni minimum.
Rövid távon keresünk egy nagyobbacska korrekciós long hullámot. Szerintem ma záró környékén lesz egy csúcsféleség, onnan holnap csinál egy aljat. No ott érdemes lehet belongolni néhány napra. Certi árat tekintve 60-70%-os hozam.
Ennek 3 valtozata van, de vegulis en ugyanugy tradelem; ebben lehet hogy szarvasvadasz valamelyik valtozatot nemileg maskepp csinalja. A running flat -nel volna ertelme szerintem is.
Nem irtam szoveget, pedig egyik-masiknal vannak fontos finomsagok. Dehat itt az "Elliott Alapu Trade Basic Ismeretek" a tema. Meg ahogy elnezem, sokak jobban csinalhatjak, mert jonnek a minuszok.
A hatralevo 2 fo Trading Eset szerintem nyilvanvalo, de a blogba azert majd felteszem. Es oda irok majd magyarazatokat is.
Szolgálati közlemény!
Kérem vigyázzanak, a következő vágányon Richter Expressvonat halad át-:)XD
De jó, hogy Ricsit tartottam meg pénteken, mondjuk ez nem volt kérdés.
Bosszant, hogy a KBC-sek lecumiztattak reggel, de kárpótolt a Ricsi.
Eddig is volt néha hitelem, de ugyanarra a részvényre, mint a sajátpénzes vételem, és egyben adtam el, így eddig nem volt probléma a törlesztés, most szembesültem vele először.
OTP részvényesek ide!