Orbán Viktor nap mint nap rengeteg levelet, e-mailt és más küldeményt kap. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik üzenetüket, javaslataikat vagy akár kritikájukat eljuttatják Orbán Viktorhoz.
Minden levelet elolvasunk, ezért kérjük, hogy üzeneteiket, észrevételeiket csak egy címre küldjék el. A levelek sokasága miatt türelmüket és megértésüket kérjük, amíg választ kapnak!
1. E-mail Orbán Viktornak
Ha e-mailt szeretne küldeni Orbán Viktornak, ide írhat:
orbanviktor@orbanviktor.hu
2. Postai levél vagy küldemény Orbán Viktornak
Ha postai levelet vagy küldeményt szeretne Orbán Viktorhoz eljuttatni, kérjük, ide címezze:
Orbán Viktor
1357 Budapest, Pf. 6.
sőt ami még szomorúbb maga a demokrácia lényegét sem értik..
Törölt felhasználó2012. 04. 11. 16:31
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tudjuk mindenről azok a csúnya spekulánsok tehetnek..ez a baj ezekkel, hogy mindig ellenségképet keresnek és a bolha rugdossa az elefántot.. a piac logikáját meg alapvetően nem értik...
Gondolom abból meg, hogy a szivgyógyszereket szedők általában nem túl tuti állapotban vannak, arra következtetnél, hogy a szivgyógyszerek ártanak az egészségnek.
Törölt felhasználó2012. 04. 11. 16:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
engem egy érdekel, hogy a hülye szövegeik és döntéseik mennyit ártanak nekem mint kisbefektetőnek...és bizony az elmúlt két évben nagyon sokat...
Törölt felhasználó2012. 04. 11. 16:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem unod még ?
Szerintem a többség már nagyon !
Törölt felhasználó2012. 04. 11. 16:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én az összes politikust leszarom a felcsúti stadion építőt is meg az öszödi barmot is..
OTP részvényesek ide!