évi garantált 10%?
mi is vehetünk így?
nagy játékos az öreg
nem a piacon veszi
bár így is megnyugtatóbb, mintha nem vett volna semmit sem
"A tőkeemelésben Buffett évi 10%-os osztalékot fizető osztalékelsőbbségi részvényeket vesz, amelyeket viszont a Goldman Sachs bármikor visszahívhat 10%-os prémiummal. Az ügylet keretében a milliárdos guru warrantokat is kap, amelyekkel újabb 5 milliárd dollárnyi Goldman Sachs törzsrészvényt hívhat le 115 dolláros áron az elkövetkezendő 5 évben bármikor (a papírok 125 dolláron zártak tegnap)."
Nem gondoltam, hogy magyarázkodnom kell, nyilván nem arra gondoltam, hogy mától minden gond meszűnik az USA-ban. Pusztán arra céloztam hogy van egy öregember aki tipikusan az ilyen húzásairól vált viszonylag ismertté:)
És most megint lapot húzott. Vajon mit gondol most az a néhány ember a világon, aki ismeri őt? Na?
Választás!!! nálunk mit csinált az MSZP 2006 ban !! tuti hogy ott is megy a manipula! nyilatkozik ez meg az , pénz tologat ide oda, stabil minden erös a gazdaság söööt blablablablabla....... tuti hogy nagy szar van!!!! DE!! legyen demokrata , republikánus egyiknek sem jó ha csoró amerikai nem tudja gond nélkül megtankolni az F150 est meg elvini a gyereket minden nap a Meki be, és tolni a bevásárló kosarat !
nem nem.. most csak arról van szó hogy megpróbálják stabilizálni a pénzpiacokat
még csak ott tartanak.. a tűzoltásnál (+ választások)
a füst sokág fog még gomolyogni- évekig
szokjunk hozzá a liftező piacokhoz
Valahogy így képzeltem, hogy Buffet bácsi (mint rangidős) fogja kimondani, hogy vége a válságnak. És ugye (nála) a pénz beszél. (És milyen sokat mond...)
OTP részvényesek ide!