Ezekből a görbékből nekem az jön le, hogy a leminősítések egy zuhanó trendben nem okoztak annál extrémebb csökkenést. Ahol meg nem csökkenés volt, ott volt zuhanás, de 1 hónapon belül újra azon az árszinten volt, mint leminősítés előtt.
Srácok, ne őrüljetek már meg. Kinek jó az, ha egy csomó póruljárt család elveszíti a lakást a fejük felől - lássuk be, önhibájukon kívül, a pénzpiaci hiénák játszadozása miatt.
Meg kell oldani? Meg. Honnan lehet rá pénzt teremteni. Nyilván agyaltak rajta eleget. Számomra nyilvánvaló, hogy azoktól, akik a helyzetből eddig a legtöbbet profitálták. Egy ilyen árfolyam változás olyasmi egy átlagember számára, mint egy árvíz - nem tud ellene védekezni, segítségre szorul.
Amikor valaki komoly beteg lesz, a gyógyítására is óriási pénzek mennek el a közösből, akkor sem méltatlankodunk.
A Unió országainak az átlagos növekedése 2012-ben a Bizottság friss prognózisa alapján 0,5%. Ebben benne vannak a mediterrán országok recessziós számai is. Nem izmos de növekedés.
Azt hiszem, nem bírta tovább és elment. BekrePál és Ktamáska esélyes, hogy küldjön, ha jól emlékszem, ők megkapták. nekem sem jött sajnos meg, igaz, nem is forexezek, így én nem tudom neked átküldeni.
OTP részvényesek ide!