Én nem percenként figyelem az árfolyamot, majd a hét folyamán visszamegy 3000 Ft fölé. Pénteken jön a gyorsjelentés elötte, vagy utána lesz mozgás benne és nem lefelé...
ne haragudj, hogy rámozdultam a küldeményedre, nem goldoltam, hogy ekkora LONG rally lesz belőle! :-)
Sajnos nekem még nem jött meg - lehet, hogy a "tepsike@chello.hu" még kimaradt, vagy rosszul adtam volna meg? Azt hiszem 5MB fér egy mailbe. Köszönöm szépen!
Vannak nekem is pdf-es ebook anyagaim, de azokat valami ftp szerverre kellene feltenni. Ha valakinek lenne ilyesmije, létrehozhatnánk egy kis könyvtárat. Szerintem ezzel senkinek nem rontanánk itt az esélyeit.
Javaslom kolléga nézd meg, hogy a többi ország esetén mennyit estek a részvények leminősítés hírére (Rámánia, Írország stb.), ehhez képest hasonlítsd össze az OTP az utóbbi két hétben mennyit zuhant, holott még be se jelentették a hírt.
Egyébként a hivatásos rémhírterjesztők is azt nyilatkozták múlt héten, hogy mintegy 90%-ban be van árazva a várható leminősítés. A héten nézd meg, hogy ehhez képest mennyit gyengült a forint, és az OTP...
OTP részvényesek ide!