Igen, én már sajna éltem akkor, amikor kb. ugyanez a szöveg ment...A legmorbidabb, hogy pont a legvadabb komcsizók nyomják ezt a valóban kommunista dumát. Rákosi somolyog a sírjában, újraélednek az elvtársai..:(
Nagy tévedés! A világnak nagyon nagy szüksége van ránk. Víz és élelem. Mózes elvezette a zsidókat a Közel-kelet egyetlen olyan helyére, ahol nincs olaj. De ha lenne is hamarosan szart sem fog érni, de enni inni kell. Sok ott a szikla meg a por. ( meg az ellenség )
Téli szalámit vettem még Vancouverben míg ott dolgoztam tavaly és egy Tokaj bor is volt mutatóba, miközben a francia és a kaliforniai borok tonnában álltnak.
Ennyi a hungarikum..
Volt itt minden DTL! Csak Pécsett ezek voltak ami már nincs:
- kesztyügyár ( ez mind-mind pécsikesztyű...az idősebbek emlékeznek a reklámra)
- keményítőgyár
- bőrgyár
- baromfifeldolgozó
- bánya hegyek
- Zsolnay szigetelő gyár
- Mizo Pécs
- Délhús
- vágóhíd
...ezek jutnak most egy blikkre az eszembe.
Gondolom mindenki a saját környezetében hasonló listákat tudna összeállítani.
Elemzésközpont reggel a keddi napra írta, a 2840 törésére figyeljünk. Hát ez megvolt. Ez tegnap is nagyon fogta. Visszatesztnél sort. Jó ezt nem értem, de nem is akarom.
bölcs meglátás, de igy van
a szociban legalább megvették az ikarust, a videoton és az orion tvt, a téliszalámit, a tokaji bort, meg volt globus konzervgyár, VÖR /Vörös Október Ruhagyár/ a többit nem sorolom. lehet hopgy csak a béna kgst piacra tudtunk szállitani, de legalább termeltünk valamit. a görögök annyival jobbak, hogy legalább komoly turizmusuk van.
Jó ez a felminősítő hír. De ezt átnyálazzák az intézmények, meg az Amerikaiak, ez még pár nap. A rosz hangulat miatt nem kapnak rá ma. Ha elfogadják a felminősítést 3000 első körben. A Q3-eredmény is jön a napokban, jó lesz, de megint kit érdekel.
OTP részvényesek ide!