Csütörtökön biztosabb voltam benne. Egy kis rés esetén RSI-vel fűszerezve esetén talán. Sajna az órás macd nem úgy áll, hogy azonnal long. Ez majd az adott időben dől, el, de mindenesetre érdemes lesz figyelni. Én nem leszek ma se, munkát kell keresnem... :(
Elakadt 3100 forintnál az emelkedés, sőt a csökkenés során könnyedén elesett a 3000 forintos szint, ezzel pedig az árfolyam csökkenésének felgyorsulását eredményezte. A tegnapi nappal egyértelművé vált, hogy esélytelen egy komolyabb emelkedés kialakulása, lehetnek apróbb korrekciók, de a trend egyértelműen lefelé mutat. Támasz a szeptember végén mutatott mélypont 2680 forintnál, azonban törése esetén tovább szakadhat 2000 forint irányába. Emelkedés során ellenállás 2900-2950 forintnál.
Meg 1 várható 200 bázispontos kamatemelés, pont kedvez a telónak :) Hagyjuk már novemberben azt a szerencsétlent, mikor az oti 7-8%-ot mozog naponta. Mi kell még
bocs, hogy így közbe kontárkodok, de olvastam, hogy vannak segédanyagaid.
Ha nem gond, akkor én is elkérhetném?
Írhatok ezzel kapcsolatban a megadott e-mail címedre?
Nagyon szívesen segítek Neked kidolgozni a saját kereskedési stratégiádat....
Adok ,hozzá segédanyagokat ,amikből Én kezdtem.....mindenre OPCIÓ,FOREX...stb..
Remélem Te jobban beszélsz angolúl ,mert Én megszenvedtem velük...
Ezután nyitsz egy DEMO számlát és a forex texszteren lefuttatod az általunk kiválasztott stratégiádat......híreket kivesszük ,mert akkor tilos trédbelépni...
Ezután nyitsz egy éles számlát fölírjuk a szabályokat,hogy miket kell betartani és elkezdheted a kereskedést.
Vezetsz egy naplót és fölírod a nyereséges és veszteséges trédjeidet ,majd jön egy szummázás és a kereskedési stratégiádhoz választunk még manimanagmantot is .......
Ennyire egyszerű és profi tréder is lehet belőled.......E-mail címem .:compo3@freemail.hu
Írd be a tájékoztatóba ,hogy mivel kapcsolatban írsz és hogy ki vagy .....különben Én a leveleim 99%-át törlöm.
Ha nem kel segítség akkor meg sikerekben gazdag stratéigakiválasztást és kereskedést kívánok NEKED!
OTP részvényesek ide!