07:28-as cikk. SP e hónapban dönt rólunk annak eredményeképpen, hogy megfigyelése szerint a magyar kormány milyen intézkedéseket tesz a jelzett gazdasági kihívások kezelésére.
Törölt felhasználó2011. 11. 12. 07:03
Ma hajnalra mindhárom nagy hitelminősítőnél befektetői szempontból a bóvli kategória szélére került Magyarország.
Igen, egyenlőre megpróbálok optimista lenni, bár egy hete nem gondoltam volna, hogy 3700-ról villámgyorsan "lepofozzák" az otp-t 3K alá. Alapvetően az a gondom, hogy a kinti emelkedéseket elég nehézkesen, alig-alig követjük le, a zuhanást viszont nagyon "szépen".
Ez valóban nem törvényszerű, egyenlőre nem is gondolom, hogy felmegy jövő héten 3600 felé.
De tekintettel arra, 20%-os eséshez nehéz olyan hírt hozzárendelni ami az esés előidézte, az nem lenne életszerű, hogy valami esik bizonyos kockázatok miatt sokat, majd a kockázatok elmúltával ott marad ahova leesett...
Nem is kell nagy forgalom az emelkedéshez, a shortosok hátán kis forgalommal is tudunk sokat emelkedni, erre már délelőtt felhívtam a figyelmet.
Én is valami ilyesmire, olyan 3200-as szintre számítok, de az elmúlt hetek teljesen hektikus mozgásait és - néha koreografáltnak érzett - eseményeit tekintve ebben sajna nem vagyok biztos. De ha feltételezzük, hogy itt lesz némi "mikulás rally", akkor előtte nem lenne rossz, ha erőt tudna gyűjteni előtte a papír.
Törölt felhasználó2011. 11. 11. 21:44
... "valósággal száguldott az OTP"...
'hurráoptimizmus, rátukmálás, hangulatkeltés,stb'
korrekt lett volna említeni, hogy a forgalom emelkedésben töredéke mint az esésben.
miért kellene visszaemelkednie arra az árfolyamra ahol már járt?! nem tövényszerű
OTP részvényesek ide!