Egy lépésben sakk az államadósságnak? (ma.hu)
Orbán Viktor miniszterelnök kedden Belgrádban a sajtónak, miután találkozott Mirko Cvetkovic szerb kormányfővel, azt mondta: a magyar kormány a nemzeti össztermék 81 százalékát kitevő államadósságot 77 százalékra csökkenti egy lépésben, erről jövő héten lesz bejelentés.
Kínaiak hitelezik Fehéroroszországot (mfor.hu)
Egymilliárd dollár körüli hitellel finanszíroz több nagyberuházást Kína a súlyos pénzügyi problémákkal küszködő Fehéroroszországban.
Csak had szaladjon, mert erről a szintről ülök benne és a héten jó lenne eladni, hogy a nyaralás alatt ne ezen izguljak és egy kis költöpénz is jól jönne.. :):)
Megirnád, hogy mikor volt igazad abban (idézlek): "s az otp-t 600 al fogják írni" ?
Én nem ismerek személyesen olyanokat (pedig biztosan vannak), akik 10000Ft-ról bennragadtak. De itt a fórumon rengeteg (változó regisztráció alatti) hozzászólást olvastam, amikor 2008 végétől 2009 májusáig 3200 ft-tól 1450Ft-ig, majd a felivelő ágban ismét 3500Ft-ig OTP-t vásároltam, ahol egyfolytában a 600ft-ot mint célárat vizionálták. Azóta fejlődtek a hazai Roubinik, mert később hosszú ideig a 3000Ft-ot favorizálták, most már a 4500Ft a menő célár. Csak sajnálni tudom őket. Én kivárom az év végi 7000Ft-os árat és 3 éven belül megéljük a 10000Ft-ot is. Miután nem ebből élek és nem a képernyő előtt nap mint nap ülve ijedezek minden pár %-os csökkenés miatt, ki tudom ezt várni.
OTP részvényesek ide!