Ez a legalulértékeltebb. A héten az Erste 7400-írt célnak. Hosszú éves technikai képét nézed, ez egy szűkülés a vége már, egy erőgyűjtés a kitörésre.Nemsokára már a 2012 EPS-t árazzák a papírban. De akkor tör ki, amikor senki sem számít rá! A Richter éves technikai képe ennek az ellentéte:Hulló-kés.
Ez nemsokára kilő. A technikai kép is szűkül, Széll Kálmán- terv, amit én utálok, de ennek a papírnak kell, ez is beérik. Megjött az első felminősítés hét elején. Felkészülni a kitörésre. Amerikai segítség kell, de már a 7-napja esik, ezért kell várni az ottani fordulatot.6400 pihenővel 6900-ig várom. Ez lenne a megszokott 11P/E.
Alulárazott az OTP-10P/E-alatt van. De az a legérdekesebb, hogy Amerika 7-napja csökkent, de az OTP- viszonylag erős.Ha A merika fordul, ebbe az OTP-be lesz a legnagyobb húzás. 6900-ig várom.0tt lenne átlagos értékeltség körül, de még nem drága. Drága 7400 ft-lenne.
A mai nap a DT halála és a semmittevés kezdete (nyári szünet).
Aszem meglévő vételeimet befektetésként kezelve (stop van) nem lesz dolgom mostanában. Így filóznom sem kell...menjetek nyaralni (vagy dolgozni)! :))
Törölt felhasználó2011. 06. 09. 10:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez hihetetlen, micsoda kamu duma, csak a hirdetés a lényeg...
Törölt felhasználó2011. 06. 09. 10:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Emberke szóljál már a főnökeidnek hogy legalább a bődületes helyesírási hibákat javítsák ki!!!
..ezért is érthetetlen, hogy az elmúlt napok kinti esésére, miért támasztották meg, ahelyett hogy leküldték volna 5700-re megint...és onnan negy lendülettel mehetett volna fel...
..ja hogy ez rontotta volna a tehcniki képet...mert ügye van az a fránya rés 870-nél...és ha az betöltődik...akkor már nem bulish....számomra így sem...
de erre azért vigyáznak...
Kivárás van, adatokat megvárjuk délután.
Én annyit mondtam erre spekiztem, de nem jelenti hogy igazam lesz. A dax lehet még irány mutató, most kitört a csökkenő trendből, de a 10 órás zárót meg kell várni, mert az adhat iránymutatást, addig vissza is üthetik.
OTP részvényesek ide!