Svájci franknak gyengülni kellene, euróval szemben is. Ez is pumpálná az otp-t. Másik meg, hogy nincs forgalom Pár éve, válság előtt 3-4 szer ennyi forgalom volt naponta.Ország felminősités hét elején 1 volt, vevők hiányoznak.
Kehidát most nézem, egész jónak tűnik...mondjuk az árak kivételével...mert minimum fehér zóna kellene, hogy a termál részt is használhassuk...de jónak tűnik ettől függetlenül...
ha van itt zalai, akkor azt kérdezném, hogy:
Zalaegerszegen strandra hova érdemes menni, ha melegvízűz szeretnénk (Aquapark vagy városi strand)?
Zalaegerszegen mit érdemes megnézni, hova érdemes menni kirándulni?
Hévízi tófürdő milyen, megéri az árát? Az is melegvízű?
Kereskedhető az, csak nem a ki-be ugráló daytradereknek. (bár az utóbbi időben azok is foghattak mert volt mozgás napon belül is napi 80-120 pont között.)
Már napok óta shortolom a DAX-ot! Nagyon szépen lehet, a kisebb fordulókon zárom a harmadot majd emelkedő fordulóján meg ráadom, nap elején fél órát szoktam várni, hogy felhúzzák sc-vel majd rádobom ismét a shortot! Szépen kereskedhető, nem úgy mint ez a kalap fos otp!
Remélem így lesz, mint mondtam erre spekizek én is, de azért azt ne felejtsd el hogy ez a tőzsde, technikailag naposon a 20 mozgó, és a bolinger közepe alatt van, forgalom nem túl meggyőző, esni tud forgalom nélkül is de emelkedni, és azt megtartani csak nagy forgalommal tud.
És ugye jön a nyár, Amerikában tavaly nyár előtt a nagy esésnél jöttek azzal, hogy valaki rosz gombot nyomott, most dinamikus lefelé van, tolják le naposon a bolingert, kinti bankok siralmasak.
Arra számítok kint is jöhet egy pozitív fordulat, de ahhoz ma jó adatok kellenek.
OTP részvényesek ide!