Az Sp 4 napja emelkedik elérte a csatorna tetejét...nagyon jó adat kellene, hogy áttörje és meredekebb emelkedésbe váltson...én ebben nem hiszek....de minden lehet...
A 2. nehézséget az okozza, nem tudni milyen adatot kéne hazudniuk ( mert ne legyen kétséges hogy ha egy várt 2,8 as gdp-re kihoznak előzetest 3,5 re és a végleges 2,2 az tuti nem véletlen műve) hogy rallyt produkáljanak. Szerintem a legvalószínűbben egy semleges adatra lehetne emelkedni.
Éljen a kontra indikátor, vajon mitől rémült meg? Talán olvasta Nyílt? A TA semmit nem ér a 2009-es év bizonította. A KH olyat veszteség érte, amiról egon elött nem isálmodott, javaslom senki ne olvassa a pláy bacc-jait.
A dolgot az a tény nehezíti, hogy nem minden alkalommal megy ellentétes irányba az adott index mint amerre ő valószinűsíti! Néha eltalálja!
Kérdés, ma melyik tipusu nap van. :-))
01.08. Péntek 11:00 EU-16 Eurozóna GDP - 2009. III. negyedév (negyedév/negyedév) 0.4% 0.4%
01.08. Péntek 14:30 USA Mezőgazdaságon kívül foglalkoztatottak száma - december 0 ezer - 11 ezer
01.08. Péntek 14:30 USA Munkanélküliségi ráta - december 10.0% 10.0%
01.08. Péntek 16:00 USA Nagykereskedelmi készletek - november (hó/hó) -0.1% 0.3%
"Az 5580-as korábbi kulcsszint felett egy fej-váll alakult ki. A forgalom abszolút támogatja az alakzatot."
"a csúcstámadás - immár nem valószínű."
"Akár jó, akár rossz az adat, mindkét esetbeneladás lehet a reakció: jó adat esetén azért, mert ennek hatására a Fed szigorítására (kamatemelés, stb.) számíthatnak a szereplők."
Kíváncsi vagyok ma mennyire lesz kontraindikátor.
No comment. ;)
OTP részvényesek ide!