Ezek szerint te patrióta vagy ?
Adok egy tanácsot mi lenne az ország érdekében a legjobb húzás .
MEG KELL TÁMADNI AMERIKÁT !
Elindulni dzsunkákkal a tengeren és most jön a poén !!!! Hagyni kell nyerni az usát .
Ha vietnam igy tett volna , amerika gyarmatosította volna , megjelentek volna az országban a pénzes texasi kovbolykalaposok ,
hozták volna a tőkéiket , cola meg levi's gyáraikat és fellendítették volna a gazdaságot .
Törölt felhasználó2010. 01. 06. 12:06
Hello!
szerintetek érdemes előfizetni a markers-re?
stooq.com -ot használom, zavaró a 15 perces késés, néha frissiteni kell az egészet,mert nem frissit.
de akármilyen nemzetiségünek lenni is égés .
a japánok pl. amilyen kifinomultak olyan esztelenek . gondolok itt az észnélküli harakirijeikre meg a világháborúban az isten császár imádatukra . ja az a középkorban is megvolt . aztán ott vannak a németek . ha annyira felsőbbrendűek voltak , hogyan tudták elveszteni a háborút ?
Én a legbiztosabb legutobb egy 5260-as záróban t9rténő vételben voltam. Csak hát azt már rég kiszórtam, azaz a stopot tologattam fel, és egyszer ki is ütötte.
pedig nagyon lóg a lába az esésnek.
ég a tenyerem. én meg lassan egy hónapja nem nyitottam pozit. csak zárogattam. :)
az a baj, hogy annyira kiszámíthatatlan mostanában.
ha akár csak 50ft mozgásban is biztos lennék bármelyik nap, akármikor nyitnék tőkeáttét kétszeresére is DT-t, de ilyen meg már november vége óta nem volt.
OTP részvényesek ide!