Én értem, mi a bajod. Nem akarsz gép előtt ülni, 140-nél lelépnél, benn van a stopos eladásod 120-on,
Mire visszajössz, teljesült is, pedig közben megjárta a 188-at is.
Igen ez szopás.
Erre mondtam a múltkor is, hogy egy 3 szoros, díjas drága megoldás.
180-ra normál (DT) eladás, 120-ra meg stop limites short.
Ha mégse járná meg a 180-t míg távol vagy, 120-on nyílik a shortod, és védi a tőkéd, de 3 szoros a díj.
Csak magunk között: ha 100-ért vetted és most 140, akkor add el most...40% egy tréddel az 5-szöröse a banki kamatnak. Ha elindul fel akkor visszaveszed.
Persze szvsz!
Úgy néz ki egyelőre igen.
Nincs most előtem a dax órás macd. kikapcsoltam, mert nagyon fogja a firefox-ot.
Reggel néztem, akkor úgy tűnt 6040-ről le fog menni. Ez megnyugtatott, hogy nem kell pánikvételen agyalnom egy percig sem.
Most az OTI órás MACD van eladási jel előtt. De csak előtte, meg amúgy is a MACD nekem nem pozinyitási jel. Úgy néz ki, ha ki nem leng nagyon valahova időközben, akkor ma is pozi nélkül maradok.
N autoljára. és tényleg kösz. Nem ugy értettem, hogy 120ért adja el, hanem 140ért vagy 138ért stb, mert én 120at és 125 adtam meg a két árnak. de én 180annál szeretném eldani. Mondjuk megy föl még 150-160ig, de nem éri el a 180at. majd el kezd esni, bemegy 140 alá...és tovább is esik. ezért adnám a 120at, hogy annál mindenképp eéadja. De ezek szerin azt nem tudom megtenni, hogy 140 nél célárként 180at adok-ha felmegy addig adja el-de ha nem éri el és esni kezd 140 alá, akkor azért 120nál tuti adja el?? Lehet hogy rosszul kérdeztem eddig
mi ma csak nyomkövetők vagyunk, 5800 körül kellene a napokban tetőzni, hogy innen tudjon elrugaszkodni új csúcsra: 6000, tovább a résekhez fel stb. a "nemzetközi helyzet"-nek is tuningolnia kellene, hogy erőteljes legyen az emelkedés. addig toporgás és rángatódzás szvsz
OTP részvényesek ide!