Még nem vettem ki pénzt.
De úgy tudom, neten nem tudsz csak úgy utalni máshova, mint bármely home banking rendszeren. Nincs is ilyen funkció.
Telefonon kell egyeztetni, vagy személyesen bemenni. Ezeket az infókat olévastam itt a fórumon. De még nem néztem pontosan utána.
Egy év alatt volt cca 4-5 lefagyás. Ez majdnem 0.
Erste-re több panaszt hallottam.
KBC-nél a pénz kivonás macerás (telefonon kell), de eddig még nekem nem kellett az extra profitot kimenteni:(
Merem ajánlani.
Törölt felhasználó2009. 12. 30. 21:11
Sziasztok! Azok segítségét kérném, akik ismerik a KBC Equitas rendszerét.. Jelenleg az Erste Netbrokerrel kereskedek, de az alacsonyabb brókerdíj miatt a váltáson gondolkodok, a KBC kedvező alternatívának tűnik. Emlékeim szerint viszont korábban előfordult, hogy a Peti működését kritizálták a fórumon, erről kérdezném az esetleges felhasználókat.. Szívesen olvasnék véleményeket, tanácsokat működésével kapcsolatban, esetleges összehasonlításokat a Netbroker rendszerével..
Köszönöm válaszotokat.
Ha már otp topic: aki idén vett részvényt és még tartja valószínűleg szépen kaszált nem (aki pedig 5800on vett se bukott még sokat)? Akkor kik a beragadtak? Valószínűleg a phyl tulajdonosok, akiket ma buzdítottál, hogy emelkedni fog...
Tehát a csodarecept a tőzsdei sikerhez: otp short-phyl long???
Holnap nehéz nap elé nézünk . Mindenkire szükségünk lesz . Még a beragadtakra is .
Valószínűleg folytatódik a fel .
Ha másképp nem vesszük hasznod , legalább fordítsd longba a shortod !
Szólj Buxinak, láncoljon téged a kordonhoz, mert ez már veszélyes...
Nézem, ki lehet az a nagy mackós figura aki nagy balhét csinált (azt hittem bankrablás vagy valami nagy svindli), biztos bemondták a kékfényben is. Erre kiderül, hogy grammatikai tévedés volt, mert felcserélt egy l és egy i betűt...
áááá
ez csak möbi medveruhában fellll ezik
meg itt vannak a hívek is
amúgy meg nagy csend lennek csak
mán a másik topikban kiderült a nagy balhét a múltkor na azt is ő csinálta
OTP részvényesek ide!