Jósolgatás: maradok kedvenc 18.000-es céláramnál. Időtáv: mittudomén, de azért 10 éven belül. 20%-os visszatesztekre számítok, vagyis tőlem egy 4.700 körüli árfolyam is belefér. De aztán up.
Uff.
Szerinte lesz korrekció,de "addig azonban hónapokat is várhatunk".
Had jósoljak akkor én is.Lesz biztosan korrekció.Lehet,hogy a jövő héten,de akár hónapokat is várhatunk addig.Én azt is meg tudom jósolni,hogy emelkedés,sőt rally is lesz még.De addig szintén hónapok telhetnek akár el.Sőt,minden részvény a felét fogja majd érni.De addig hónapok,talán évek is eltelhetnek....Röhejesek ezek a kirakatguruk.A médiában az ilyeneket sztárnak,vagy újabban celebnek hivják.Jósoljatok ti is!A legjobbak guru minősitést kapnak
Úgy látom,mintha 17:50-től kezdődően megindultak volna felfelé az indexek.Szerintetek ez jelenthet valamit hétfőre nézve,vagy csak az elmúlt napok zuhanása utáni kis korrekció lehet???
A PSZÁF-nak és az econet.hu Nyrt-nek a mai napon eljuttatott bejelentéseinkkel megegyezően az OTP Bank Nyrt. - a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvénynek megfelelően - a következőkről tájékoztatja a tőkepiac szereplőit.
Befektetési szolgáltatási tevékenység keretében ügyfél számára nyújtott szolgáltatással összefüggésben, a tulajdonában álló 7.250.000 darab econet.hu részvények száma a mai nap folyamán kötött adásvételi ügyletek következtében 4.320.000 darabra csökkent, majd ezt követően a mai nap végére újra elérte a 7.250.000 darabot.
Az OTP Bank Nyrt. econet.hu Nyrt.-ben lévő 14,65% mértékű befolyása a 8,73%-ra történő csökkenés után jelenleg ismét 14,65%.
OTP részvényesek ide!