Nem tudom miért nem lehet felfogni, hogy vagyunk páran akik nem hiszünk a további emelkedésben.
Azon már túl vagyunk, hogy nézzük ahogy olvad a profit, tehát realizáltunk. Vannak akik eddig azért eljutnak, de nagyon kevesen.
Még kevesebben mernek az esésre "fogadni" téttel..
Nekem semmi bajom a kiülős, lejjeb majd ráveszek, hígítom stb. versenyzőkkel.
Én is így kezdtem. Mindenki így kezdi..."Befektető" voltam, kiülöm, ráveszek stb. Szerencsémre nem buktam hiszen évekig long volt valóban. A közbeni krízisek arra jók voltak, hogy spekuláns, de nem daytrader lettem.
De: Könyörgom ne átkozzanak már ki bennünk azok akik még az első fázisban "élnek".
Azt tudatmódosító cukorkától lehet. Vagy nem? Gondoltam azért szólsz ilyenkor többet hozzá a fórumhoz, mert kiürül a portfolió, elmennek a főnökök, és a portásfülkében lehet mutyizni az asztal alatt a laptoppal. Éjjeliőrként. :))
:)))))))))))))))))))))))))))
Én azért nem lennék benne olyan biztos.
Minden nagy esést a fundamentum alátámaszt.
Most a fundamentum nem támaszt alá folyamatos gyengülést.Nekem ne gyere az eladósodottsággal.Melyik ország nincs eladósodva és most Kínát nem veszem figyelembe.
:))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))
Én azért nem lennék benne olyan biztos.
Minden nagy esést a fundamentum alátámaszt.
Most a fundamentum nem támaszt alá folyamatos gyengülést.Nekem ne gyere az eladósodottsággal.Melyik ország nincs eladósodva és most Kínát nem veszem figyelembe.
:))))))))))))))))))))))))))))
OTP részvényesek ide!