Hank Smith, a Haveford Investments vezető stratégája az optimisták táborát gyarapítja, szerinte a mostani esés is csak átmeneti. A szakértő kiemelte, hogy szeptemberben és októberben is láthattunk hasonló megingásokat, a befektetők pedig továbbra is azt a tratégiát követik, hogy korrekció alkalmával belevesznek a piacba. Emiatt a tőzsdék nem tudnak igazán esni, Smith szerint pedig ebben a tekintetben az év végéig változás nem is várható
A Macquire bank elemzői igen optimista állásponton vannak a nyersanyagpiaci kereslet következő fél éves alakulását illetően, egy mai konferencián a bank szakértő arról beszéltek, hogy a növekedés elsősorban a kínai keresletnek lesz majd köszönhető, mely az idei évben a nyersanyagok iránti kereslet felét adta. A nyersanyagok iránti kereslet 2010 második felében lassulhat majd valamelyest, de továbbra is erős szintek lehetnek jellemzők. Az olaj árfolyama a következő hónapokban egészen 60 dollárig eshet vissza a fejlett országok gyenge kereslete miatt, majd 80 dollár közelébe kapaszkodhat fel jövő nyárra
Csendben készülnek a jövőhét LEkereskedésére!
:-))
Törölt felhasználó2009. 11. 20. 20:48
Azért az nem semmi , hogy mostanában úgy kerünek fel a hírek a listába, hogy sokszor 10-20 percel is vissza datálják!
Igy aztán könnyű utolag a legyorsabb hírforrásnak bizonyulni!
Ez a hír csak a gyo-gyo papírok életbentartásához kell!
A hét elején olvastam valahol, hogy éves szinten a "normál " influenza szövödményébe 800fő körüli halott van Mo-on!
Csak ezzel nem lehet nyomulni! most a H1N1-re 7-et lehet fogni itthon, bár én eggyikről sem azt hallottam hogy előtte makk egészséges volt( külföldön sem). Mindek volt valami súlyos alapbetegsége. Természetesen így is szomorú minden egyedi eset.
..........
Ha ezt a szintet nem bírják legyűrni usa-sok akkor nincs több esélyük! Nagyon küzdenek,de szerintem az utolsó órában kifogy a lendület és lefordulnak.
Te szoktál elemzésekkel is segíteni a többieknek, vagy csak bemutatod a valóban szomorú helyzetet? Az utóbbitól ugyanis a részvények ára vidáman fel-le mozog, tehát sok hasznát nem vehetjük :o)
OTP részvényesek ide!