nem hiszem, h minden rezdulest le kene kereskedni, s kulfold minden mozgasat lekovetni... ha hatarozott iranyvalto jel lesz, majd akkor keresek shortokat,de amig nem, addig marad a longkereses/-tartas. Tenyleg, varunk ma vmi piacmozgato hirt?
(s a 3620-on en latok lenyegi ellenallast.)
Valaki tud arrol infot, hogyha van ket szintrol inditott shortom es vissza akarok venni belole, melyiket veszi vissza? Mivel nem lehet kijelolni fifo, lifo igy jo lenne tudni melyiket veszi vissza eloszor.
Ez a szép a tőzsdében, hogy mindenki másképp látja! Ez így van rendjén! Most elmegyek levizsgáztatni az autót, délután meglátjuk mi lesz. 3485-re beállítottam a zárást. Addig is sok sikert nektek, és sok.sok pénzt keressetek!
felhoztam 15-re a stoppom, lesz ami lesz, most jobb kiszállni, ha elindul lefele.
Könnyebben kockáztatok, mert reggel nyertem, de aki még nem nyert ma, az okosabb legyen.
Ok. En nem gondolom annyira eros ellenallasnak a 3620-at.
A napi irany (egyelore?) a felfele, igy en magam reszerol ennek megfeleloen keresek belepopontokat - amig nem jon vmi mas piacmozgato hir, vagy hudeeros masiranyu jelzes. Ma meg nem jott - varunk vmit?
OTP részvényesek ide!