Nem mondtam, hogy nem értünk egyet.
Viszont tény, hogy Tibornak kellett volna címeznem, aki szerint ez teljesen előre látható szituáció volt és egy normális reakciója a piacnak. Persze, ha a chartelemzésben megjelenik egy jel a nagybefektető öntési szándékaira, akkor tényleg kiszámítható volt. :)
De olyan indikátort szeretnék énis kérni !!!
(Csak Te hoztad szóba, így Neked írtam a választ.)
Törölt felhasználó2009. 07. 29. 10:24
Lassan jön aminek jönnie kell, emelkedés 680-700-ig, remélem legalább is, ha mégsem, akkor elbukom a reggeli nyerőt. De nem áll most ez rosszul.
Ugh! Nem arra számítok, hogy pár percen belül bezúg. A 3620 erős ellenállás, és amíg nem viszi át meggyőzően addig nem tud emelkedni szerintem. Ha nagyon elszalad akkor megy át határidőbe.
Na, ja. Ezek után tényleg kíváncsi lennék azokra az indikátorokra, amiket Möbius használ. Nekem eddig bejöttek a meglátásai, kár, hogy nem hallgattam gyakrabban rá. Félreértés ne essék, nem vagyok Möbius-fan, de a tapasztalat, az tapasztalat... Ezért érdekelne nagyon, hogy most mi alapján mondja, amit mond.
Helena vagyok.
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy az eladást hol és hogyan kell indítanom anélkül, hogy nincs részvényem. Én az ERSTE banknál vagyok. Kérlek segítsetek és nézzétek el nekem a tudatlanságomat, teljesen új vagyok a tőzsdézésben.
Köszönöm: Helena
OTP részvényesek ide!