Ha megnézed a panelt nem volt az annyira üres.Dbank ha jol emlékszem 11-12 napja emelkedett,benne lehetett a pakliban mint az otinál is 2992-röl ment 3780ig, Etették a népet 3800 meg 4000rel már nem elöször.
Hát az igazság az, hogy az OTI nem rakéta, hogy állandóan menjen főlfelé, de is kő, hogy csak úgy essen. MOst vissza fog egy kicsit korrigálni, mert való igaz, hogy bizony vannak "kicsi" pakkok "kicsi" emberkéknél és nem eltüzelésre vették.
Én ezt nem mondtam.Volt már olyan kérdésem,amire válaszoltál esetleg?
Körülbelül a jó napot sógor,csónakot foltozok című játékot próbálod velem játszani.Inkább hagyjuk.
Emberek tisztelt egybe gyültek mindenki.
Senkinek ismétlem senkinek nincs fogalma arról hogy mi lesz holnap!
ne a semmiröl találgassunk inkább arról hogy mitöl mehet fel és mitöl mehet le.....
Az hogy holnap 3700 meg 3300 ez tiszta tipp-mix.
lényegesebb hogy mig Usa nem nagyon akar esni mi egy kisebb fuvalattól is beszarunk.
Ma 3780ról lement 3551ig!!!!!
A brókerom ma napon belül 3szor modositotta az elképzeléseit majda végén azt mondta...passz ez nem normális piaci körülmény erre nincs forgató könyv.
Concorde-cashline páros szopatta a csapatot nem kicsit durván már ugy 3 után az nagyrészben az Ö müvük volt....
Holnap ha valaki a reggeli kávé után ugy gondolja hogy leönti megint akkor lesz sírás....na ezért nem lehet azt mondani hogy ez lesz meg az mert nem rajtunk és az indikátorokon mulik sajnos.
Mindenki probájon meg elgondolkodni azon hogy van egy Skót befeketetöi csoport akik 3000 óta masszivan vették az otp-t közel 2.000.000db van nekik.
Ha Ök realizálnak vagy öntenek ott indikálhatunk bármit max sírhatunk.
Érzékeny Otika most.Megjöttek a piros betűs ünnepek.
Vérehulló fecskefűvel lehetne gyógyítani.
Az egész emelkedést szinte csak nyitóban,meg záróban tudta összehozni.Réssel fel,shortosok rányitnak,majd nem engedik beesni,és a shortzárások még húztak rajta.
nekem pl. volt egy 5,000 short-om, de ma lezartam kis profittal (kb 200e Ft), mert latva a moho shortosokat, erzem hogy meglesz a 3800 folotti csucs.
onnan megint lesz majd kemeny short
(akar 10,000 db is)
Figyelj!Ha Möbius véleményére vagyok kiváncsi,akkor megkérdezem őt,személyesen.Én téged kérdeztelek,de látom ismét gondok vannak a szövegértelmezéssel.
Vagy te vagy Möbi sajtószóvivője?
Ne,tényleg 13500-on?Hiszen volt 800 is.Nem értem én ezt.
OTP részvényesek ide!