Mindenesetre ha ez nem 1-2 napos történet lesz, hanem megindult egy nagyobb korrekció, akkor a fejem ütöm a falba. Mert erre vártam (sőt valahol az eltervezett cél része volt), csak nem most.
Ha most lesz, akkor tervnek lőttek.
Ahogy elnézem egyre valószínűbb ez a forgatókönyv. Az amcsiknál ráadásul még nemis volt olyan szörnyű esés összességében. Mi lesz ha a befektetői hangulat továbbra sem javul ? Akkor "szép" napok elé nézünk.
Kedves valaki bácsi!
A tőzsdén bármikor bármi megtörténhet, mindig lehet váratlan esés vagy kitörés.
Azzal azonban nem tudok vitatkozni, aki nem ismeri a trend fogalmát, azaz összekeveri az ingadozással.
Mindig lehet trendváltás, de annak be kell bizonyosodnia, a mi véleményünktől függetlenül.
Ez hozzáértő számára még nem bizonyosodott be.
Tehát nem az irányt vitatom, hanem a gondolkodásmódot. De lehet , hogy nem fogjuk megérteni egymást, ami nem is feltétlenül szükséges.
Öt percenként nem lehet trendről beszélni.
Megnyugtatlak, hogy amikor a trend valóban vált, mint mindig , most is haladéktalanul megteszem a szükséges lépéseket. Én nyugodt vagyok, s nem a brokik gazdagítója.
Üdv !
Én hülye. A mostani manőverrel ismét hatalmasat kaszálhattam volna. Ehelyett nézhetem.
Futik ismét komoly kis mínuszban. Azok alapján nem nehéz megjósolni a mai irányt is.
Nekem úgy úgy tűnik, ma is a vakvezető kutya mutatja a főirányt. Persze pl. C & C brókertandem játékai bekavarhatnak.
A papírral amúgy nem vettem észre gondot ezóta:
"Jól teljesített viszont az 1,3%-ot emelkedő OTP, mellyel kapcsolatban két jó hír is érkezett tegnap: a bankot egyrészt a térség legjobb pénzintézetének választották, másrészt a Royal Bank of Scotland 4000 forintos célár mellett vételre ajánlotta a társaság papírjait."
Nem a 100 pont a gond, hanem az, hogy a bizalmi index szerintem ismét azt tükrözte amiröl tegnap reggel és már korábban is írtam.
Sajnos tegnap sem tudtam és ma sem igazán tudok az eseményekre figyelni, így lehet hogy ma sem lesz pozim, de a mai nappal el kellene dőlnie egy időre ennek a fel-le kérdésnek. Mindenkinek jó szerencsét a mai naphoz.
Én is sokszor möbi tippjei ellen játszom és eddig szép kis nyerőt hozott nekem is. Én őt tekintem a fórum "Egon"-jának. Sokan tisztelik a tudását, (én is), de valahogy nem lát az ábrái mögé, nem tud ráérezni a dolgokra. Erre a hétre egy cseppnyi gondot sem jelzett! (Nézni, akit érdekel pénteki jóslatait) Vitába is szálltam vele pénteken, hogy miért kell vásárlásra buzdítani a kisbüfiket, mikor várható volt az esés.
OTP részvényesek ide!